:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Силвия Митева се класира трета

на бухалки на турнира за Световната купа по художествена гимнастика в Пезаро (Ит). Пред нея са Любов Чаркашина (Блрс) и Дария Кондакова (Рус). На лента Митева е 6-а, а в многобоя остана 7-а. Там победи Евгения Канаева (Рус). Ансамбълът ни пък е 6-и в съчетанието с два обръча и три ленти (победи Беларус), а на съчетанието с пет топки нашите са 7-и (победа за Италия). Следващият турнир Световната купа е в Каламата (Гър, 15-17 април).



Четирима български бадминтонисти

ще участват на турнира в Загреб (Хър, $5000) от 31 март. Димитрия Попстойкова, Красимир Янков, Пейо Бойчинов и Благовест Кисьов ще започнат от квалификациите. Тримата мъже ще играят на сингъл, а Кисьов и Попстойкова ще сформират и смесена двойка.



Швеция стана световен шампион

по кърлинг за жени, след като на финала на първенството в Есбйерг (Дан) победи четворката на Канада със 7:5 енда в повторение на финала на олимпиадата във Ванкувър. Тогава пак спечелиха шведките. В двубоя за бронза Китай надделя над Дания с 10:9.



"Бостън" си осигури място

в плейофите на НХЛ след победа над лидера в Източната конференция "Филаделфия" с 2:1 като гост. В другите мачове от програмата на редовния сезон: "Питсбърг" - "Флорида" 2:1 (след дузпи), "Атланта" - "Отава" 5:4 (след дузпи), "Кълъмбъс" - "Ванкувър" 1:4.



Австралия спечели 7 титли

от общо 17 на световното първенство по колоездене на писта в Холандия. В последния ден Камерън Майър и Лей Хауърд защитиха титлата си на 50 км и донесоха 7-ия комплект златни медали. В класическата дисциплина 1 км от място шампион стана 33-годишният германски ветеран Щефан Нимке (втори от олимпиадата в Пекин `08) с време 1:00.793 мин. Миналогодишният първенец Тойн Мулдер (Хол) остана втори.
1
736
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
29 Март 2011 09:03
СМ лиига
ХИФК победиха Йокерит в 7-ия мач и се класираха за полуфиналите. Сториха го доста убедитлено - 5:1, за разлика от предните инфарктни изравнявания и ОТ. Тук усилено се говори, че са си нагласили серията да се играе в 7 мача. Йокерит пълни 13 000 си зала като домакин, а ХИФК снощи си продадоха билетите за ... 3 минутки!
Полуфиналите са Юпи-Блус и Йокерит-Лукко.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД