:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 225
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Сръбският

халф на "Славия" Павле Попара ще поднови тренировки до 2 седмици. През януари той счупи костица на лявото ходило и около месец кракът му бе гипсиран. Попара ще е готов за игра до края на април.



Валери Божинов

може да играе в "Осасуна" през следващия сезон. Испанският клуб е искал да вземе през януари българския нападател под наем от "Парма" до лятото, но не е сполучил. Сега от "Осасуна" обмислят оферта за закупуването на Божинов, който е резерва в настоящия си клуб заради конфликт с треньора Паскуале Марино.



Младежкият

национал Венцислав Бенгюзов се е върнал контузен в "Пирин" от контрола с младежкия тим на Сърбия, загубена от нашия тим с 1:4. Има съмнение, че халфът е получил херния. С "Пирин" не тренира и нападателят Иван Цветков, който вероятно ще напусне.



До края

на седмицата "Рома" ще има нов собственик, твърдят италианските медии. Вчера в Рим на преговори пристигна американският бизнесмен от италианско потекло Томас ди Бенедето. Той представлява консорциум, който е отправил оферта от 150 млн. евро. Ди Бенедето заяви, че ако компанията стане собственик на "Рома", то приоритетите ще са изчистването на дълговете, купуването на нови играчи и построяването на нов стадион в покрайнините на Рим.



Бившият

футболист на "Литекс" Миливое Новакович (31 г.) може да бъде купен през лятото от "Лацио". Италианският клуб наблюдава словенския национал, който през този сезон е вкарал 11 гола за "Кьолн".
730
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД