:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 172
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" вече няма илюзии за титлата

СНИМКА: sector-b.com
Над 50 фенове на "Левски" участваха в почистването и облагородяването на пространството около паметника на Георги Аспарухов-Гунди и Никола Котков, който е издигнат на тяхното лобно място край тунел "Витиня" на магистрала "Хемус".
В "Левски" са наясно, че титлата през това първенство е изпусната и "Литекс" ще стане шампион. Това призна спортният директор на клуба Георги Иванов пред bTV. Според Гонзо основният проблем за спада в играта на "сините" е продажбата на бразилеца Жоаозиньо в Русия през зимната пауза, тъй като сега футболистите, играещи по двете крила, не оправдават очакванията.

"Тежката загуба от ЦСКА също оказа влияние - каза още Иванов. - Сега е най-важното да си върнем самочувствието от есенния сезон, но за съжаление нещата не са такива, каквито ми се иска".

За оправяне на положението в клуба взеха още едно ново решение. Шефът на школата на ст. "Раковски" Бисер Хаздай вече е в екипа на треньора на първия тим Ясен Петров. Той няма да бъде асистент-треньор, а ще помага за интегрирането на млади футболисти в състава.

За съботното домакинство срещу "Видима-Раковски" в "Левски" ще могат да разчитат на холандеца Сержиньо Грийн, който имаше проблеми с глезена, но вече е готов. Извън строя продължава да е халфът Даниел Димов, лекуващ разтегнати връзки на глезена.
17
1279
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
17
 Видими 
28 Март 2011 20:39
Ма той, Гьорето гонзо бил и практик
28 Март 2011 22:01
Според мен адвокатина е отписал титлата по-отдавна, някъде към края на ессения дял. И е решил да изкара някой лев от залагания. От там и странния спад в играта на отбора.
29 Март 2011 07:02
Фактически сочи Батков за виновен - заради продажбата на Жоазиньо.
Макар вина да има и в назначаването на неопитен треньор, за някои интриги и разправии /Петков, например/ и така нататък.
Не искам да търся тайни на конспирацията - макар и това да е възможно.
Просто тази година беше пропиляна. При добър състав да не можеш да проведеш игрите...
-----------------------
Блогът на Генек

29 Март 2011 07:18
Гонзич и Яската, трябва да освободят Левски от присъствието си!!! Според мен треньор на Левски , трябва да е Илия Груев!
29 Март 2011 08:29
Продажбата на Жо няма как да окаже кой знае какво влияние. Разбира се е подходящо оправдание.
Проблемът е, че пак взехме няколко безплатни "звезди", които никой никъде не ги иска и сега ще чакаме чудеса от тях. Като добавим и трагично некадърният "треньор" Гонзо....
Доносникът за малко да се излъже да даде пари за Карвальо, но премисли и естествено се отметна. Все пак нали извади 100-тина хил за Дембеле миналата година, след 2-3 години пак може да даде толкоз, по-рано не. А неговата к*рва Гонзо разправяше как оня бил отчайващо контузен и нямало да играе поне година.
29 Март 2011 09:15
Естествено, че се надяват все още на титла - Гонзо тактикува.
29 Март 2011 09:28
Само Левски
29 Март 2011 10:16
Ицо, позабъши я тази купа, че много прашясала!
29 Март 2011 10:24
Този който е казал, че любовта е сляпа, да знаете, че е прав! Егати крокозъмбела! Кво гледа това момче? Натиснете тук
За косатката и Ловеца е забранено отварянето! Ако го отворят, риска е за тяхна сметка!
29 Март 2011 11:08
Киров толкова бил хлътнал по Вили, че винаги гледал да е с нея из нощна София и не я оставял да излиза без него. Страхувал се еротичната моделка да не преспи с друг. Безсънните нощи обаче определено влияят върху спортната форма на Киров.


Даскале Понеже, явно момчето не е чувало за Джон Педро бързия , кво ша каиш - през деня , ние /коалицията/ да я пазим
29 Март 2011 11:36
Истината е, че добрият ресурс от играчи, за местна консумация де, биде пропилян този сезон. В началото на кампанията, до онова 5:0 в Лисабон цареше всеобщ оптимизъм. В България проблеми за дубъл-йок. После, стана тя, каквото стана. Такъв аванЦ Литекс няма как да пропилее в нашенските условия. Купата също е под голям въпрос. Пишем и т.г. нулева. Поне да се бяха опитали да интегрират, не наужким, няколко момчета от школата при големите.
29 Март 2011 11:48
Егати крокозъмбела! Кво гледа това момче?

Със сигурност от раменете надолу.
29 Март 2011 11:54
Ако чете форума , сега и на тренировки няма да ходи ...
29 Март 2011 11:57
Щом Хаздай е ангажиран с първия отбор, значи ще дойдат някакви промени.Този треньорски щаб унищожи доброто футболно бъдеще на 5-6 сини юноши.Съсипа и играта на няколко утвърдени футболисти, а към тях поглеждаха и нацтреньорите.С инат, примесен с озлобление, че нещата не вървят в желаната посока неможе и няма да стане.Нужно е на първо място да обичаш и разбираш хората /футболистите/, да им осигуриш спокойствие и чак тогава да вложиш идеи и идеализъм.Ма това е ... е, не е за всеки ритал топка и сложил в джоба тапия за треньор...
29 Март 2011 13:57
Намери се телевизия Натиснете тук
29 Март 2011 14:11
Е, той Гонзо ако сега е отписал титлата да чете по-често форума-още при 5 точки разлика много от нас я отписахме.А сега пък съвсем.
29 Март 2011 15:12
Не знам дали гонзо /нарочно е с малка буква, щото е малък човек/ , е отписал титлата, но си мисля, че е крайно време "Левски" да отпише Гонзо! Дал е достатъчно за да си седи в ложите и да не се меси там, където не може![/b]
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД