:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 306
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Под чадъра

Като заваля - цяла неделя. Чадърите станаха актуални и накацаха по първите страници на вестниците. "Дума" пише: "Чадър за разследвани от ОЛАФ проекти". Под чадъра - зам.-министърката на земеделието Светлана Боянова, "защото лобирала за фирма, в която е работила". До дръжката на чадъра обаче, както се полага, стои министърът Мирослав Найденов, който я закриля от калните потоци и обвинения във финансови пороци. Тя ще е в безопасност, докато скандалът не се извие като вихрушка и не обърне спиците на чадъра.

В "24 часа" кметът на Сливен Йордан Лечков също показва, че се чувства покрит и предпазен от капризите на времето: "Залагам и двата си хотела, че няма да ме осъдят." Облогът си струва, но колко от нас могат да излязат насреща също с два хотела. Вероятно само онези, които би трябвало да съдят Лечков и за които през последните години се говори, че активно участват в движението на хотелиерите.

Най-зле са останалите без парче плат над главите си. "Труд" цитира финансовия министър Симеон Дянков: "Вън пенсионерите от администрацията." Къде да идат в това дъждовно време? За лузъри като тях никъде няма покой (ни има порой). "Монитор" отнема и последната им надежда: "Гробните места свършват в средата на май." Остава само месец и вероятно в последния момент както обикновено ще се извият големи опашки - щото смъртта е като данъците, всеки гледа да си оправи сметките в последния възможен момент.

А за либийския диктатор според "Стандарт" вече бие камбаната: "Последен шанс за Кадафи." Вестникът проявява гадателски талант, като се придържа към строго научни методи, синтезирани в съседното заглавие: "Баш майстори на Дръзки." Става дума за нашата фрегата втора ръка, която без да се бави, тръгва да вземе страха на Кадафи, като за целта щяла да бъде ремонтирана в движение. Но и раздрънкана, пак би свършила работа, защото ако не от страх, либиецът би се гътнал от смях, щом я види край плажовете си.
1
1020
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
31 Март 2011 10:53
Днес за всички от рубриката
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД