:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 367
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Накратко

Владимир Манчев

се прибра от Франция да си събере багажа и утре се връща обратно. Той вече подписа 4-годишния си договор с "Лил", но едва ли ще дебютира за турнира "Интертото" в сряда, понеже новият му отбор още не го е картотекирал пред УЕФА.



"Спартак" (Вн)

ще купи в крайна сметка македонския краен защитник Илия Сасански. От понеделник стартират преговори за преотстъпването на Диян Дончев на съгражданите от "Черно море".



Юношеският

национален отбор (до 17 г.) ще участва в минисветовно първенство в Мексико догодина. Вариантите за нов треньор на тима са Венцислав Арсов и Григор Петков - треньор на юношите - мл. възраст (род. 1988).



Сръбският

голаджия на "Беласица" Габриел Радойчич ще замине на проби в шведския елитен "Ландскрона". Привлеченият от "Пирин" Стоимен Дончев ще бъде опериран в глезена днес и е аут за 1 месец. Петричани очакват също днес в тима да дойде бразилецът Жуниван Ди Мело, който бе миналия сезон в "Локо" (Пд).



Русенските

общинари провалиха общото събрание на акционерите на "Дунав", понеже не се разбрали кой да ги представлява в клуба. Община Русе е основен акционер в "Дунав". Повечето от играчите още нямат сключени договори и не се знае дали отборът ще започне шампионата.



Бившият

президент на "Берое" и "Спартак" (Вн) Атанас Атанасов-Кеби ще отговаря за организацията на "Владислав", който ще играе във "В" група след обединение с "Вихър" (Вълчидол). Президент ще е Каро Акопович, а в тима са бившият играч на "Левски" Димитър Трендафилов и на "Нафтекс" Веско Петков.
573
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД