:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 349
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Кристофър и Густаво дебютират днес за шампионите

"Левски" приема "Динамо" (К), ако стигне III кръг на Лигата

Доволен съм, можеше и по-лош жребий, признава треньорът Муслин
Снимка: Крум Стоев
"Левски" ще срещне победителя от двубоя "Динамо" (Киев) - "Пюник" (Арм) в III предварителен кръг на Шампионската лига, ако се класира за него. Това реши тегленият вчера в Женева жребий. Преди това обаче "сините" трябва да отстранят "Сконто" (Лат) във II кръг. Победителят от тази именно двойка е домакин на първата среща с киевчани, които не би трябвало да имат проблем с "Пюник". Първите срещи от III кръг са на 13 или 14 август, а реваншите на 27 или 28 август.

"Доволен съм, тъй като познавам добре евентуалния ни съперник - заяви треньорът на "Левски" Славолюб Муслин. - Преди 2 години като треньор на "Цървена звезда" играхме срещу "Динамо". Направихме 0:0 в Киев, а след това 1:1 в Белград. По-добре "Динамо", отколкото "Интер", "Милан" или "Манчестър Юн".

Сърбинът обаче допълни, че в "Левски" сега мислят само за мачовете със "Сконто" (31 юли в Рига и 7 август в София).

"Латвийците са силен отбор и това се вижда от мачовете, които гледах - обясни Муслин. - Много са силни при статични положения. Защитата е от високоръстови и добре сложени физически футболисти. Силно впечатление ми направиха двамата нападатели и грузинският плеймейкър Рахвиашвили. Шансовете са 50:50. Няма да е леко. Трябва да покажем нашата си игра, за да нямаме проблеми. Важно е да постигнем добър резултат в в Рига."

Две тренировки направиха вчера шампионите. В първата не участваха титулярите от мача с "Анортозис". Те се готвиха следобед заедно с Далибор Драгич, нигерийците Гарба Лавал и Джъстис Кристофър и доскоро контузения Елин Топузаков. Африканците и бразилецът Густаво ще играят в днешната контрола с "Родопа" (См).

Стана ясно още, че Костадин Башов няма да бъде пуснат от "Левски" за лагера на младежкия национален отбор, защото е в групата за мача в Рига.
862
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД