:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Халф на "Локо" (Сф) в "А" тима за Мексико

Халфът на "Локомотив" (Сф) Марчо Дафчев е включен в състава на националния отбор за предстоящата на 16 ноември контрола срещу Мексико в САЩ. Това съобщи селекционерът Христо Стоичков на пресконференция в Малта, където утре тимът му излиза срещу домакините в последна световна квалификация.

За САЩ ще пътуват общо 25 футболисти, като в групата са 3-ма вратари - Димитър Иванков и Стоян Колев, които и сега са в тима, както и Георги Петков ("Левски"). Повикани са още двама левскари - Валери Домовчийски и Милан Коприваров. Те сега не са в отбора.

Стоичков обяви, че след мача с Малта ще даде на медиите пълни статически данни за представянето на отделните футболисти в световните квалификации. Така ще се избегнат всички спекулации за това кой е бил най-полезен на националния отбор.

Стоичков обаче отказа да разкрие кой ще замени наказания за мача срещу Малта капитан Стилиян Петров. "Имам предостатъчно варианти", каза той.

В състава на домакините за мача пък се завръща защитникът Кенет Скичлуна, който досега не тренираше с отбора заради травма. Вчера се разбра, че бранителят е в състояние да участва в двубоя с българите.
443
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД