:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 236
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Саутхемптън" пожела Св. Тодоров

Напролет нападателят на "Портсмут" може пак да заиграе при Хари Реднап
СНИМКА: АП
Нападателят на "Портсмут" Светослав Тодоров може да премине в друг английски отбор - "Саутхемптън", съобщи британската интернет-агенция Tribal Football.

Мениджърът на изпадналия от Висшата лигата тим Хари Реднап е насочил интереса си към юношата на ЦСКА след проваления трансфер на Карлтън Коул от "Челси". Трансферът на Тодоров изглежда доста вероятен предвид факта, че мениджърът на "Портсмут" Ален Перен също има желание да даде българина под наем поне за 1 сезон. Бившият футболист на "Литекс" се завърна в игра след 2 операции и 2-годишно лечение на скъсани кръстни връзки на коляното. Макар че Тодоров отбеляза няколко гола за дублиращия тим, френският специалист твърди, че той не е готов за пълноценно натоварване в Премиършип и е по-добре да трупа практика някъде другаде.

Хари Реднап пък познава отлично качествата на бившия национал, понеже именно той привлече Тодоров от "Литекс" в "Уест Хем", а по-късно го взе със себе си и в "Портсмут". Реднап се махна от "Помпи" през ноември 2004-а, когато Светльо все още бе контузен.

Вчера и спортният директор на "Портсмут" Велимир Зайец обяви, че напуска клуба. Хърватинът не обоснова решението си с конкретен аргумент. "Причините ми са твърде лични и предпочитам да си останат такива", обясни Зайец. През последната година той бе причина за напускането освен на Реднап на пом.-треньора Джим Смит и на израелския халф Еял Беркович. Шефът на "Портсмут" Милан Мандарич обаче не бе особено развълнуван от оставката. "Щом има лични причини, ние няма да го спираме", коментира сърбинът.
521
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД