:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шефовете на "Левски" искат среща със сестрите в Либия

Юноша на "сините" получи работна виза за Франция
Ръководството на "Левски" ще се опита да посети осъдените на смърт медицински сестри в Либия. Това съобщи изп. директор на клуба Наско Сираков.

Както е известно, "сините" се съгласиха да изиграят приятелски мач в Бенгази с местен тим, а приходите от двубоя ще отидат в организации, подпомагащи заразените със СПИН деца. Все още не е ясно кога ще се състои срещата. От "Герена" са предложили 2 дати и изчакват отговор от либийска страна.

"Във всички случаи ще се опитаме да посетим българките в затвора - обясни Сираков. - Освен футболистите ни в самолета ще се качат и някои от героите от световното в САЩ през 1994 г. Сред тях е и селекционерът на националния отбор Христо Стоичков."

Сираков разкри още, че клубът планира и финансова помощ за фондовете, борещи се със СПИН. "Това е огромна трагедия и ние ще направим каквото можем", добави той.

Голмайстор N1 на "Левски" за всички времена говори и за клуба. Той смята, че класирането на тима за следващата фаза на турнира за Купата на УЕФА минава през задължителна победа над "Динамо" (Букурещ) на 3 ноември в София. "Ако тръгнем с успех в групата, шансовете ни стават големи", каза Сираков.

Юношата на "Левски" Мартин Кавдански пък вече може да играе за "Мец", след като получи работна виза за Франция. Бранителят тренира с тима от I дивизия още от август, когато напусна "Герена" със скандал. Именно заради липсата на виза Кавдански не бе повикан в младежкия национален отбор за квалификациите за европейско първенство до 19 г. в Босна и Херцеговина.

Младокът е продукт на школата на "сините", но не пожела да подпише професионален договор с "Левски", недоволен от предложените му условия.
547
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД