:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 157
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ОБРАТ

Хаосът в щангите става още по-голям

Въпреки че спортният министър подписа лиценза на една от 3-те федерации по вдигане на тежести - на Неделчо Колев, хаосът в щангите става все по-голям. Вчера шефът на силовия двубой Георги Иванов показа документ, че притежава патент върху името "Българска федерация вдигане на тежести" (БФВТ), както се нарича третата централа - на Антон Коджабашев, чийто лиценз пък бе отнет. Патентът с №008911752 е издаден на ведомството за регистрация на запазени марки към ЕС на 11.Х.2010 г.

"Министърът е бил подведен, просто никой не е проверил в патентното ведомство - заяви Иванов. - Призовавам го да отмени лиценза, за да не се злепоставим пред международната федерация (IWF). Не искам пост, готов съм да отстъпя патента на това ръководство, което бъде избрано на истинско обединително събрание."

Иванов и Коджабашев събраха в събота в Стара Загора 24 клуба, за да се уговорят точно за такова събрание. Даването на лиценз на Колев, зад когото са по-малко от 20 клуба, обаче стана в петък. Федерацията на Колев е регистрирана като такава "по вдигане на тежести". Противниците му твърдят, че IWF признава централа само със старото име - без "по".
2
2847
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
16 Май 2011 23:23
Х
17 Май 2011 09:21
Колко важно може да е едно "по"!?!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД