:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
СНИМКА ЕПА/БГНЕС
Американски полицаи извеждат шефа на МВФ Доминик Строс-Кан (вторият от дясно) от полицейски участък в Ню Йорк, където бе разпитан заради обвинения в изнасилване на камериерка. Строс-Кан бе задържан в събота на борда на самолет, който трябвало да излети за Париж. Скандалът порази МВФ, френската вътрешна политика и породи съмнения за бъдещето на спасителните финансови операции в ЕС, в които МВФ участва. Още - в "Чужбина"
10
6046
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
16 Май 2011 20:34
Току-що съобщиха, че съдът е отказал пускане под гаранция. Ще го правят в панделата от обикновен социалист на пламенен интернационалист Аксел Вебер да си стяга куфарите, да го не сварят неподготвен!

_______________________
Интеллигент — это тот, у кого ума больше, чем умения, знаний больше, чем ума, сведений больше, чем знаний, а амбиций больше, чем всего перечисленного…
Блогът на Манрико
16 Май 2011 23:23
Знаех си аз че тия в МВФ са изнасилвачи.
*
А Манерка - панделата за пламенни капиталисти и глобалисти като Мадоф или пък фамилията Гамбино е същата.
16 Май 2011 23:51
Тъй де! МВФ не бива в никакъв случай да върши спасителни финансови операции в ЕС. Щото няма с какво. Но това не бива да се разбира от широката международна общественост, особено от европейската такава. За целта се налага едно отдавна свършило патроните старче да изскочи голо от банята и да се нахвърли върху една случайно попаднала в стаята му камериерка, която също така случайно му била и сънародничка. За да не станат нЕкои грешки в превода на лiбоfните слова, май. После старчето бяга от местоизнасилването, но не много бързо, че да могат да го арестуват в самолета, за по-голям холивудски екшън и всеобща медийна радост.
Пък некои тук злорадват и викат, хак му 'й на тоз богаташин. Ама не е тъй, щото изнасилените сме не камериерките, а одзверилите се у екшъно злорадстващи народни маси. В древния рим поне давали на плебса и хляб, и зрелища, а сега - само зрелища. И колкото повече зрелища, толкова по-малко хляб.
17 Май 2011 02:06
Абе около тоя Щраус бетер бин Ладен е мистификацията! До вчера бе опит за изнасилване, днес е изнасилване, а утре ще е убийство придружено с канибализъм...
Винаги съм знаел, че камериерките са чисти като сълза от сърна, превъзхождани само от съпруги на военни и някои по-млади секретарки и стюардеси.
17 Май 2011 05:10
Райко, никаква сънародничка не му е камериерката. Имигрантка от Африка е.
17 Май 2011 07:10
Не става ясно за какво му е бил апартамент за 3000 долара на вечер след като си има жилище в Ню Йорк.
Сега се обади и една журналистка.
Майка и била социалистка и викала -
ще траеш дъще, социалист те обарва.
17 Май 2011 09:57
Май има търкане между Щатските евреи и европейските.
Не е ясно дали всичко става през главата на чичко Ротшилд от Лондон или последният пак дърпа конците.
Първият сигнал за разкол бяха течовете на Викилиийкс - гледана от мнозина като самодейна атака срещу мюсюлманските режими в Саудитска Арабия и Пакистан, в интерес на държавата Израел, но в ущърб на щатското еврейство.
.
Не е ясно дали става въпрос за дребно разчистване на сметки, като например убийствата на Сафра и Максуел или за разкол от световен мащаб.
17 Май 2011 10:10
Нищо чудно Саркози да е много по удобен за щатските евреи - започна нова война в Либия, затопли отношенията със САЩ, вкара Франция във военното командуване на НАТО, работи добре с Трише за дестабилизиране на еврото, което дава глътка въздух на зелената валута.
.
А може и Ротшилд да е преценил, че Марина Льопен е заплаха за международното еврейство - ако Саркози и Строс-кан се оплюят достатъчно, Марина има шанс да оглави Франция
Затова и е решил да отстрани единият от еврейските кандидати за президент, за да даде шанс на Сарко.
.
За разлика от Франция, в Англия стратегията на Ротшилд е да остави двамата евреи Камерън и Милибанд свободно да се съревновават - непосредствена конкуренция от неевреи там засега няма.
17 Май 2011 16:40
Апартаментът струва 500 и нещо долара на нощ. Не знам кой измисли тая глупост за 3000...
17 Май 2011 19:17
По германските телевизии струваше също 3.000 $. И на мен ми се видя много, ама знае ли човек.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД