:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 577
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Световната №1

Каролин Вожняцки разгроми Ирина Фалкони (САЩ) с 6:2, 6:3 в I кръг на турнира на твърд корт в зала в Копенхаген (Дан, $220 000). В следващия кръг 20-годишната датчанка ще срещне Ангелик Кербер (Гер), която извхърли Каролина Плискова (Чех) с 6:2, 6:2.



За II кръг

се класира Мартина Гледачева на турнира по тенис в Кампобасо (Ит, $25 000). На старта на основната схема българката надделя със 7:6 (6), 7:6 (4) над Валентина Конфалониери (Ит). Следващата й съперничка е Адриана Перес (Вен).



Националният

отбор на България за кадети попадна в гр. "A" на световното първенство по волейбол в Аржентина (19-28 август). Съперници на селекцията на Виктор Карагьозов ще бъдат домакините, САЩ и Египет.



Бившият

български национал Алексей Рибчев ще се боксира срещу иранеца Фатах Багбан на професионална галавечер в Лас Палмас (Исп) утре. Двубоят ще е в суперсредна категория (76.2 кг), в която Рибчев има 9 победи, 2 загуби и 1 равен резултат, а Багбан е с 5 успеха и 1 поражение.



С победа

започна летния сезон световната вицешампионка в скока височина за девойки от 2008 г. Мирела Демирева. Възпитаничката на треньорката Лили Видева триумфира на атлетическия турнир в Аргетeн (Фр) с постижение от 178 см. Втора се нареди Нина Манга (Фр) със 175, а трета остана Матилд Филип (Фр) със 165.
511
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД