:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локомотив" (Сф) взел лиценз неправомерно

"Локомотив" (Сф) е взел лиценз за участие в европейските турнири и "А" група, въпреки че по правилник това не може да стане. Вчера се разбра, че "железничарите" дължат близо 8000 лв. на бившия си вратар Юлиан Левашки. Футболистът е осъдил "Локомотив" в съда още на 27 април, но така и не си е получил парите. На 2 май частен съдебен изпълнител е връчил на клуба покана за изчистване на задълженията, а сметките на "червено-черните" са блокирани, както и вземанията им за телевизионни права от ПФЛ.

Въпреки тези проблеми клубът получи разрешение от Лицензионната комисия да играе в Лига Европа тази есен. Вчера същата тази комисия трябваше да реши съдбата и на останалите отбори, които планират участие в "А" и "Б" групите. Според вътрешна информация БФС няма да разреши на "Пирин" да участва в елита, тъй като задълженията на клуба към негови футболисти са доста сериозни.

Сериозни проблеми имат и ред отбори от "Б" група, които не отговарят на изисквания за лиценз. Пред отказване е "Спартак" (Пд), а участникът в баража за влизане "Черноморец" (Поморие) иска да продаде лиценза си на "Нефтохимик".
5
947
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
09 Юни 2011 09:33
Как пък не се намери някой да удари едно доносче!?!
09 Юни 2011 10:17
8 хилки?! Някои с повече от 2 МИЛИОНА, повтарям по-бавно - 2 М И Л И О Н А взеха лиценз, тук ще правим на въпрос 8 хиляди!
09 Юни 2011 10:22
Suomi, ако имаше доносче, щеше да има и разследване. И тогава щеше да се види, че след съдебни решения и други клубове висят с пари на бивши футболсти като Митко Удоджи и придобилият втора специалност като дърводелец Беконо. Което БФС не би допуснало, нали така?
09 Юни 2011 10:30
.
09 Юни 2011 11:55
Evasion,
така ще е докато начело на футбола ни е това чудо на природата - говедо със зурла.
Не можеш да угодиш на всички, а това Боби май не го разбира. Затова и сега Б групите ни са за посмешище, никой не му се играе бараж за влизане в А група и всеки мач на националите е повод за дрязги между феновете.
Но нали го взеха в УЕФА и договорите са на макс - всичко е окей.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД