:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Директор на болница пое зам.-министерския пост в МЗ

Директорът на университетската болница в Стара Загора д-р Кирил Добрев ще заеме поста на подалия оставка преди три дни зам.-министър на здравеопазването Михаил Зортев, съобщиха от здравното министерство. Неговият ресор ще бъде спешната, болничната и извънболничната помощ.

Добрев беше назначен за директор на болницата в Стара Загора през март 2010 г. от тогавашния здравен министър Божидар Нанев. Анестезиолог е, има обучение и по хомеопатия.

"Няма конфликт между мен и д-р Зортев. Не е имало и разнопосочно мислене", коментира оставката на бившия си заместник министърът Стефан Константинов. Според него разногласията са били по скоростта на провеждане на реформите. "Идеи за след година, три, пет или десет са хубави, но трябва да се свършват и в момента някои неща. Към целия си екип съм така. Винаги съм им поставял срокове", заяви Константинов. Затова и обяви, че от новия си заместник ще иска бързина. Бързина искаше и премиерът Бойко Борисов, когато смени Нанев с Анна-Мария Борисова.
1
928
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
08 Юни 2011 21:50
Единственият интелигентен и честен човек в ръководството на министерството си отиде. Останаха само отрепки. Комай към тях се присъединява още една.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД