:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 184
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

„ЛУКойл” получи задачите – титла, купа и участие в „Юрокъп”

Баскетболните шампиони задържаха треньора Арсич и ще опитат да вземат национала Александър Янев
Треньорът на баскетболните шампиони от „ЛУКойл Академик" - Йовица Арсич, ще остане начело на тима и през новия сезон. Македонецът дойде в тима от Правец в средата на сезон 2009/10 г. и го изведе до две шампионски титли и веднъж до купата на страната. През миналата година „ЛУКойл" достигна и до четвъртфиналите в третия по сила турнир в Европа - "Юрочалъндж", където бе отстранен от словенския КРКА.

"Това решение не бе взето трудно, чакаше се само завръщането на президента на клуба г-н Валентин Златев в България," коментира спортният директор на „ЛУкойл" Сашо Везенков по повод преподписването на договора на Арсич. После добави, че целта пред състава за новия сезон е определена - освен титла и купа в България, и влизане в групите на турнира „Европкъп", което тимът не можа да стори миналия сезон.

„Със този съперник в квалификациите - „Простейов", имаме големи шансове да влезем в турнира. Аз съм убеден, че нашият отбор ще го постигне. Чешкият тим с нищо не ни превъзхожда", мотивира се Везенков.

По отношение на селекцията на шампионите стана ясно, че те ще се конкурират с „Левски" за подписа на звездата на „Черно море" Александър Янев.

"Няма да наддаваме с „Левски". Ще дадем своята оферта и нека Янев реши къде иска да играе", заяви Везенков. На този етап националът е единствения българин, на когото ще се бъде предложен договор.
709
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД