:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 51
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В „Локо” (Сф) се надяват да не пуснат гол в Скопие

Диян Петков
Треньорът на „Локомотив" (Сф) Диян Петков заяви, че главната задача пред тима му е да не допусне гол в днешното гостуване на „Металург" (Скопие) в първа среща от II квалификационен кръг на Лига Европа. Мачът е от 21.45 ч. в македонската столица.

„Надявам се, че ще вкараме поне гол, а и, че няма да допуснем такъв - каза Петков на заминаване вчера. - Не мисля, че сме фаворит. Смятам, че двубоят ще бъде равностоен. „Металург" ми направи впечатление на грамотен тактически отбор, който играе с голямо желание. Благодарение на македонеца в тима ни - Мариян Андонов, добре разузнахме съперника. Лошото при нас са контузиите на Дафчев и Мешич, които няма да могат да играят. Особено ще ни липсва Дафчев, тъй като е основна фигура в тима. Все пак съм оптимист, че и двамата ще бъдат възстановени за реванша в София следващата седмица".

Според наставника на македонците Жикица Тасевски той и футболистите му добре са разузнали българския си съперник, който имал предимство най-вече заради по-високите си футболисти.

„Локомотив" играе много добре в защита и ще ни е трудне да вкараме гол - каза Тасевски. - Все пак забелязах и някои слабости, от които ще се възползваме. Хубавото е, че Марчо Дафчев, който е един от най-добрите играчи на съперника няма да играе. Все пак мисля, че всичко ще се реши в реванша в София. Ако успеем да спечелим с 1:0, ще имаме сериозно предимство за втората среща".
1
887
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
14 Юли 2011 15:28
Натиснете тук
Това е програмата за днес, дали няма да паднат с много, ЩЕ ЩЕ
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД