:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 241
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шефът на МВР с достъп до тайните на ЕС и НАТО

Сертификати за достъп до секретна информация за ЕС и НАТО, издадени на името на вътрешния министър Румен Петков, представи самият той по време на парламентарния контрол.

Петков стори това, след като Филип Димитров от ОДС каза, че някои от членовете на Обществения съвет към МВР са били свързани с бившата ДС и това притеснило международните ни партньори.

Министърът отвърна, че сертификатите са издадени след създаването на Обществения съвет, което означавало, че обвиненията на опозицията не са хванали декиш у международните ни партньори.

Той обяви още, че Общественият съвет е бил полезен при подготовката на Закона за МВР. "Това са хора с морал, работещи честно за сигурността на България и не мога да приема, че ще бъдат зачеркнати с лека ръка", каза той.
4
547
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
08 Октомври 2005 02:32
В голяма грешка сте, г-н Министър - те зачеркнаха с лека ръка здравето и живота на поколения българи, че на едни "бивши" ли ще им се размине!...
08 Октомври 2005 17:42
"Това са хора с морал, работещи честно за сигурността на България и не мога да приема, че ще бъдат зачеркнати с лека ръка", каза той."----------------


Комунистическо пияно мекере
За коя България са работели тези ДС-КГБ РАЗБОЙНИЦИ? Те са работили за БКП, ДС, КГБ и СССР срещу българското общество, ЕС и НАТО за които искате сега тяхният съвет!? Това са сбореще от една чузда агентура, работила за чузди интереси, тоест са били, и сега са национални предатели на РБ! Нали на времето казвахте за ДС: "ЩИТ И МЕЧ НА ПАРТИЯТА", а не на България!
08 Октомври 2005 19:32
ВИКТОР77,
Ами , ТАКА Е !
Всички викаха по манифестациите/ и теб съм те виждал и чувал там, май!/: "Да живее БКП!", "Да живее КПСС!", "Нашето Бъдеще е Комунизмът!", "Където Партията-там и ние!", "НРБ-СССР -дружба навеки!" и т.н. Автентичните кадри от всички всенародни манифестации ги има в Държавния Архив и в архивите на БНТ !!! А когато Архивите говорят- крещящите трябва да мълчат!!
След такава всенародна любов, как да НЕ си помислят Партията и бай Тошо, че са за българския Народ "като Слънцето и Въздуха за всяко живо същество" ???
А "ДС- щит и меч на Партията!"... Ами , при горното положение/манифестациите, де!/, значи "ДС -щит и меч на любимата на Народа Партия", бе!!!
09 Октомври 2005 20:16
Шефът на МВР с достъп до тайните на ЕС и НАТО
Браво! Българската мафия и там проби. Но Руменчо има възможност за там да закара и целия си Обществен ... клозет.

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД