:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Н. Михайлов вдигна Суперкупата на Холандия

Николай Михайлов
Националът Николай Михайлов помогна на "Твенте" за спечелването на Суперкупата на Холандия с добрите си изяви при победата с 2:1 над шампиона "Аякс". Трофеят е втори в кариерата на българския вратар, след като миналото лято "Твенте" (с Михайлов като титуляр) би отново "Аякс", но с 1:0.

В събота вечер в Амстердам синът на президента на БФС бе един от героите за тима си, като спаси няколко опасни положения на доминиращия "Аякс". Най-запомнящи се бяха намесите му при шутовете на Миралем Сюлеймани и Тео Янсен.

Играта на българина бе отчетена и от треньора на "Твенте" Ко Адриансе: "Признавам - не винаги по-добрият отбор печели. Ако футболът се решаваше от жури, ние щяхме да сме загубили. От друга страна обаче, видях прекрасни неща - като гола на Брайън Руис и спасяванията на Николай Михайлов, които бяха много важни за нас."

За "Твенте" бяха точни Марк Янко в 21-вата мин. от дузпа и Руис в 68-ата, а Тоби Алдерверелд вкара за "Аякс" в 54-тата мин.
614
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД