:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 300
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Голямата уста на "Топ гиър" отново с поразяващ удар

Има и такъв поглед към стачниците, които в момента в цяла Европа протестират срещу всякакви десни пенсионни промени. Водещият на "Топ гиър" Джеръми Кларксън, известен с поразяващата си уста, надмина себе си миналата седмица. Кларксън се появи в The One Show по Би Би Си и се пошегува, че стачкуващите от обществения сектор "трябва да бъдат екзекутирани, и то пред семействата им". Вчера оплакванията срещу тв звездата надхвърлиха 31 000 - абсолютен рекорд за едно-единствено предаване в английския ефир. Учудващото е, че това не е импровизация, а финална реплика, съгласувана с продуцентите на въпросното токшоу.

Вместо да се сниши, докато отмине бурята, Кларксън продължи бляскавата серия и през уикенда създаде допълнително напрежение, като взе, че нарече самоубийците "егоисти". Тази му теза съществува още от прословутото предаване по Би Би Си, но тогава тотално беше засенчена от истерията с екзекуциите. Затова водещият се постара да я развие през почивните дни в статия за таблоида "Сън", този път навличайки си гнева на безброй благотворителни организации за душевно здраве. Би Би Си, която също съвсем не е чужда на всякакви скандали, предпочита да не коментира много драмата и само обнародва прясна статистика за броя на оплакванията.

23-годишната кариера на водещия на "Топ гиър" изобилства с противоречия благодарение на грубото му чувство за хумор и особено праволийните гледни точки. Затова и никой в Би Би Си засега не смее да мисли за наказания. А въпросът не е просто зрителски - суматохата увлече и премиера Дейвид Камерън, и лидера на опозицията Ед Милибанд, да не говорим за синдикатите. Кларксън побърза да се измъкне в Китай, но и там го застигнаха призивите да се извини.
805
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД