:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 229
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Бен Стилър
Бен Стилър

е поел ангажимент да подпомогне строежа на осем нови училища в Хаити със средства, събрани от благотворителната му организация, съобщи Контактмюзик. Актьорът създаде "Фондация Стилър" след земетресението, опустошило бедната страна през януари 2010 г. Стилър е посетил страната през уикенда и е оповестил, че съвместно с шефовете на местни телекомуникационни компании ще съдейства за изграждането на нови учебни заведения.



Бари Манилоу

се подложи на операция за скъсан адуктор в клиника в Лос Анджелис, съобщиха агенциите. Операцията бе направена ден след като 67-годишният Манилоу приключи шоуто си в Лас Вегас, където пя през последните 7 години. Освен корекцията на адуктора хирурзите са извадили и пълни с вода тъкани от хълбоците на Манилоу. Музикантът ще се възстановява 6 седмици, след което ще се завърне на сцената за серия концерти в началото на февруари в Чикаго.



Том Джоунс

ще играе в британски телевизионен сериал главната роля на застаряващ коцкар, който жъне успехи сред жените, съобщи Контактмюзик. За вниманието на героя му ще се борят няколко дами. В две от тях ще се превъплътят актрисите Бренда Блетин и Алисън Стедман.
 Том Джоунс
660
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД