:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бербатов пак получи залп критики в Англия

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Демба Ба (вляво) се радва на попадението си заедно с Шола Амеоби пред учудения защитник на "Манчестър Юн" Фил Джоунс, който в 90-ата мин. имаше нещастието и да си вкара автогол.
Шестте гола на Димитър Бербатов в предишните 3 мача на "Манчестър Юн" бяха набързо забравени от английските медии, които го разкритикуваха остро за играта при загубата с 0:3 навън от "Нюкасъл" в 20-ия кръг на английската Висша лига. Българинът бе сменен в 57-ата мин. от Дани Уелбек, като се запомни най-вече с удара си с глава в 15-ата мин., когато топката се отби от дясната греда. "Той не бе изобщо в този мач", коментира в. "Манчестър Ивнинг Нюз", който му постави най-ниската оценка в мача. Същото сториха в. "Сън" и goal.com.

"Няма място за паника. Имаме опит, който да ни помогне да излезем от ситуацията", каза мениджърът на "Юнайтед" сър Алекс Фъргюсън след втората поредна загуба на тима си.

Мартин Петров пък игра цял мач за "Болтън", който би с 2:1 като гост "Евертън".
35
1372
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
35
 Видими 
05 Януари 2012 21:09

Същите свине като в България!
Плюха го , псуваха го в кочината , изгониха го като мръсно коте....като му изгря звездата....ах какъв армеец бил.
Така и на Острова.
Вкара ли гол...велик...чернилките , не могат да му стъпят на малкото кутре ...за тях критики няма !
05 Януари 2012 21:20
Той не бе изобщо в този мач

Че кой от Манчю беше?
Така е, рядко слаб негов мач, но какво да кажем за Руни? Да го сменят, това не си спомням да се е случвало, ако не е контузен.
05 Януари 2012 21:33
Постройката на игра на МЮ е прекалено остаряла, демодирана. Разчита се изключително на бързина, издържливост на играчите и най-вече на създаване на ситуации след пробив по крилата и центриране. В момента в арсенала на МЮ няма кой знае каква комбинативност, двойни извеждащи подавания, стрелба от далечни разстояния, липсва точност в подаванията, особено в завършващата фаза. В този смисъл критиките към Бербатов са неоснователни - ако го намерят в предни позиции той бележи, ако не - няма голове, поради което бива разпнат на кръст от медиите. Във вчерашния двубой Руни и Нани бяха повече от трагични, но САФ реши да замени човека, създал единственото голово положение през първото полувреме, при това от нищото. Дано случилото се не повлияе върху психиката му.
05 Януари 2012 21:52
Нашият човек ще го търсите в мачове с противници, склонни да губят от три нагоре. Да не си кривим душата и да видим истината - Бербатов важен мач не може да решава, или рядко го прави. Не можа да вкара на Герена от два- три метра, когато се решаваше шампионската титла. После вкара 4 на Конструлул - Кишинев...Една от причините да бъде рекордьор на националния отбор, пред имена като Христо Бонев, Христо Стоичков, Георги Аспарухов...Припомнете си головете му, припомнете си и тези в Ман.Ю срещу какви противници са и да направим една честна реалистична равносметка. Инак да е жив и здрав - най-добрият е, щом играе в най-силния отбор.


Блогът на Драгой
06 Януари 2012 00:11
вън барби от футбола! (снимка: натиснете тук)
06 Януари 2012 00:15
а видяхте ли как не го пуснаха на рез .скамейка и помощника го Натири..бербатов през целия мач се криеше и навикваше съотборниците Съра го извади защото оня даже се разпсува..
Руските коментатори казаха в ефир" жалко момченце от източна Европа" английските му се подиграха че татуировките и прическата на дебил е можел и д а не ги разхожда по терена..
06 Януари 2012 01:04
За мен Бербатов бе може би най-добрият в Юнайтед, поне що се отнася до фаза "атака". Руни, Валенсия и Нани бяха под всякаква критика и не можаха да вържат два паса, каммо ли играта. Очевидно САФ бе дал задача ва Берба да е вклинен в защитата на домакините и той стриктно я изпълняваше. За това, че не му подаваха той вина няма никаква. След като стана ясно, че офанзивните футболисти са гола вода той започна да се връща в задни позиции, за да не заспи напред.



И аз не харесвам, че Берба доста ръкомаха с ръце, но това не означава, че не е добър футболист.
06 Януари 2012 08:28
Драгойчо, щом Митко не е вкарал на Левски, значи е никои. Беше звезда в Леверкузен(а Бала в Щутгарт), но Гонзо стана футболист на годината, защото вкарал гол на ЦСКА. Да ви имам логиката батка.
По твоита логика Ливърпул на когото заши троика е слаб отбор, нали? Да си голмайстор в ВЛ е нищо. Като е толкова лесно да се вкарва на слаби отбори,
защо другите немогат да вкарат? По вашата логика и един носител на Златната топка беше по-слаб от един просто добър футболист в БГ, лека му пръст.
06 Януари 2012 10:31
Не се хаби да спориш с блогъри - те знаят всичко. А тоя, щото е от Левски - още повече
А другият форумен трол само чака статия за Бербатов и веднага я полазва. Какво да правиш, някои си избиват комплексите по този начин...
06 Януари 2012 11:10
Драгойчо, и преди ти казах...дай един анализ за играта на Гьонзо, особено в националния отбор, колко гола е вкарал и срещу какви противници...ама друго си е да плювнем срещу някой
06 Януари 2012 11:13
А EGATI комплексара влиза в този форум, само когато има статия за Бербатов...да хвърли някоя храчка по него и да се почувства значим

06 Януари 2012 11:29
За тях един гол в приятелски мач значи повече от голмайстор на СП и Златна топка.
Бербо, какви анализи очакваш от такива хора? Важното е че ГИ вкарал на ЦСКА.
И аз се чудя как търпят Митко в Англия. Явно нищо не разбират от футбол.
06 Януари 2012 12:39
Ми имаше едно време един виц:"Гонзо щял да играе в Германия...На сватбата на Бербатов.Митко пък щял да се ожени, когато вкара гол на"Левски"...Не може дасе отрече, че Бербо е можещ футболист.Техничен, виждащ играта, с точен пас.Но не е велик.Липсва му борбеността и хъса.Всъщност, срещу "Нюкясъл" не бе от най-слабите на терена.Дори удари и греда.За пореден път набързо подредената защита на "Юнайтед" се издъни тотално.Но не беше само тя.Опитите за контролиране и задържане на топката се проваляха от идиотски действия в халфовата линия.Никой от нападателите не се опита да изскача от втора линия и затова нямаха и сериозно голово положение, липсваше скорост и импровизация, затова и всичко, което правеха червените беше лесно предвидимо и парирано.В един момент имаше коментар, че "Нюкясъл" са се готвели точно за този мач.Все пък Съра е вече един куп години мениджър и всички по-стари кучета му знаят номерата.Та нищо чудно, че "Юнайтед" бе разшифрован, подмамен и попилян.Но тук коментираме играта на Бербо.В този "Манчестър Юнайтед" той не може да бъде водещата фигура. Мисля си , че това е предпоследния му сезон в Манчестър.
06 Януари 2012 12:50
bm1914, съгласен съм с анализа ти за мача. Но искам да уточня. Смятам че този сезон е предпоследен в кариерата на Бербо. Вече мина 30-те.
А дали е велик или не, има си записани рекорди в БГ и в Англия. Според мен резултатите винаги говорят най-добре, а не митологизиранети и "ако беше така или онака"
06 Януари 2012 13:09
Не се хаби да спориш с блогъри - те знаят всичко. А тоя, щото е от Левски - още повече


Ами няма нищо чудно, ако някой е блогър и знае и може повечко, от тролове като теб и барбуков. В "блога" все пак си някой, а не като теб и барбуков - хвани единия удари другия

Блогът на Драгой
06 Януари 2012 13:13
БЕРБАТОВ
06 Януари 2012 11:13

за твое сведение познавам отблизо балетиста и съм много наясно с действителния бербатов
комплекси нямам /ти едвали знаеш какво е комплекс/
а да се идентифицираш с някой известен /та чак името му да си прикачиш /е отклонение.. и когато някой критикува кумира фена получава гърч.. някак си не може да допусне , че нещата са други.
истина е , че бербатов не е Харесван от съотборниците си поради няколко факта :
Футбола е колективна игра - барби чака основно на гюме
в Отборните спортове трябва да има уважение- барби навиква и си позволява да псува съотборниците си.
Сър АФ. е велик спец и най добре си разбира от работата .
кризата с национални герои поражда ерзац кумири..
барби се отказа от Националния заради алчност и високомерие..няма друг играч с клауза в договора да играе само за МЮ
В англия не понасят играчи без характер но с претенции
Никога няма да бъде в Английските сърца. защото е мърда.
Факт е че няма договор и играе без $...запознати с кухнята знаят много добре..
в момента изплаща глоби които са огромни..
като винаги съм подчертавал аз съм от Левски но съм признал Стоичков за футболна легенда. той сега е селски- литекс пръч но си остава Голям Играч!
06 Януари 2012 13:31
ЕГАТИ човека.
Барби е кротко момче. Не е високомерно. Дава лични пари за талантливи деца. Уважава противниците си.
Да. не пасва на някои наши ритнитопковци защото не иска с тях да "маа гюбеци" по родните чалготрки.
Такива като теб преди да се откаже от националния ревяха "защо играе, да не го викат, симулант, защо не решил мача".
Сега ревете "Защо не играе".
Абе пиле шарено, Митко не е егоист на терена. И хората го знаят това.
В националния, като даде пас на някой освен Мартин, нама кой да го отиграе. А кой на него от нашите ливадари може да му даде свестен пас?
Зетьо Живко? Кой? За това добрите ни играчи играят добре в чуждестранните си клубове. Защото играят с можещи футболисти.

Самия факт че е играл и е голмайстор в Леверкузен, Тотнъм и сега в МЮ, че е голмайстор във ВЛ, че има петарда в един мач и че има 5 хеттрика.
че струваше 31 милиона говори сам по себе си.
Колкото и да го плюват такива като теб, няма да променят факта че на подуене в цялата си история нямате такъв играч.
Моите уважения към вашите легенди, но само с митове не става. Сака се и можене и реализация.
06 Януари 2012 13:50
абе какво ми пука за днешния национален!?

ти как разбра , че е кротко скромно?? чувал си и си чел за него..
а знаеш ли какво пише на нескопосаните му татуси? седял ли си на една маса в офис за преговори та да знаеш колко скромен?
не
Е аз знам не е скромен.
знаеш ли , че никой съотборник не го кани няма никакъв приятел в МЮ?
знаеш ли Тук в Лондон и цяла Англия как му се подиграват?
и това в последната година две..
за него анг. спецове казват че е играл само два полу сезона в Англия единия в Тотнъм..
а класацията , че тичал по малко от вратаря?!
06 Януари 2012 13:56
EGATI и опонентите А човекът го е казал, кризата с национални герои поражда ерзац кумири..
само че прекалено недостъпно за зомбита, които страдат за такива кумири, поради липса на идентичност. Да ги пита човек - защо не се пеняват толкова за Методи Деянов, Бранеков, Адалберт Зафиров и пр. свои производства, а като удавници за сламка се хващате за чужди момчета, попаднали при вас по някаква схема от времето на историческия материализъм, и които пет пари не дават за клуба, където са прекарали година-две...

В този смисъл, Димитър Бербатов е един български талант, с когото всички имаме право да се гордеем. Само че, явно юношеството му, когато се изгражда характера, не е било особено щастливо по някакви лични причини и затова голямата му дарба няма покритие с нужните морално-волеви качества. Едното е вродено, другоро се придобива...
Все пак, Митко да благодари на оправния си мениджър Данчев, че го измъкна в много решаващ момент, когато дучета, луканки и всякакви глави-човци можеха да го откажат от футбола.
Дережето наподобява понякога и на форумна обстановка, когато илювци и пр. като нищо могат да те откажат от това виртуално разтоварване
06 Януари 2012 14:05
само за инфо мениджър му е мамата на бербатов присъства на всички срещи тя е тази , която го докара на този хал..
Данчев е само статист но завалията не може да се пребори с селската пръчка...
06 Януари 2012 14:07
аз пък уважавам Петър Стойчев

Голям спортист истински шампион и Човек
06 Януари 2012 14:11
EGati, случайно го познават мои близки. Него, брат му Асен, баша му и кака Марга убавицата, майка му. Учили са с него в 7-мо училище "Кузман Шапкарев" в Благоевград.
Бербо си има приятели(истински) в Благоевград, BG и в МЮ.
Няма да споменавам за Видич, Евра и други.

Явно за теб наличието на приятели значи ходене по кръчмите, по гости, пиене, купони.

Той е домашар, професионалец и не иска личния му живот да е на показ.
Просто не заблуждавай хората като пишеш това, което ти се иска да бъде.

Да си го чул да плюва противник, което е практика на герена?

И какъв е неговия хал, както казваш?

06 Януари 2012 14:15
Бербатов не е Меси, не е Роналдо, никой не твърди че е по-добър от тях. Но не е нужно да имаме свръх очаквания от него. В същото време е достатъчно висока класа е, за да стане голмайстор на Англия, да има повече от 180 попадения за тимове като Леверкузен, Тотнъм, МЮнайтед, да е голмайстор на националния тим, въпреки че повече от година и половина не играе за него. Протовниците на Берба твърдят, че не вкарвал на силни тимове, бил мърда и други подобни. Това е абсолютно невярно - с националната фланелка има голове срещу тимове като Дания, Германия, Русия, Хърватия, Белгия, Словения, Чили, Мексико, Камерун. В клубните си тимове е вкарвал на Борусия Дортмунд, Арсенал, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Рома и др. "слабаци". Вярно, искаше ни се да вкара и на тимове като Холандия и Италия, с които сме се срещали, но и направеното не е малко. Да не говорим, че той е чувствителен човек и всяка една поплювка в лицето му се отразява зле на психиката.



Бербатов бил мърда? Вярно, неговият стил е малко отпуснат, лежерен, но това съвсем не означава, че е мърда. Просто той върши с огромна лекота всичко и се създава впечатлението, че не се влага. Освен това е доста висок и за ръста си тича достатъчно бързо. Е, вярно не е като Тевес и Чичарито, които търчат като обезумели срещу противниковия вратар, без никакъв шанс да отнемат топката от неговите крака и което кара феновете на дяволите да умират от кеф и да им ръкопляскат. Но това съвсем не значи, че Берба е мърда. Просто той е по-практичен от тях.
06 Януари 2012 14:25
посочените Играят за Нац. си тимове..подробност
едвам завършилия с 4- ка средно е интелигентен колкото пуйка..останалото с а миражи..
никога не съм сравнявал с някой персонално барби
лични наблюдения и мнения на спецове от Англия.
вярно има способности Но Отдавна е Статист факт.
имаше едно интервю преди нова г с него после коментаторите в студиото единодушно отбелязаха, че синдрома на играчите от източна европа е да играят 1 сезон на ниво и после само да имитират голямо изключение били сърбите..
06 Януари 2012 14:44
Тънката лайсна е 200% точен.
Аз лично не смятам че Митко има само един сезон на ниво в Англия
06 Януари 2012 14:59
Футбола е колективна игра - барби чака основно на гюме
Ами тук приключва спора По-голяма глупост не бях чувал Този дето чака на гюме е Чичаритко...и не ми говори, че бил бавен и мързелив...според сайта на английската футболна асоциация след първия му сезон, той е най-полезен играч за МЮ (голове+асистенции)....Драгойчо, ще видим ли анализ за играта на Гьонзо в нац.отбор??
06 Януари 2012 15:07
В "блога" все пак си някой


Мда...НЯКОЙ озлобен графоман
06 Януари 2012 15:35
Смяташ ли, че ми прилича да контактувам с такъв като теб? Но за всеки случай ще използвам случая да те уведомя за малко прясна статистика: през последните 24 часа, последната ми статия е прочетена от 306 посетители. Продължаваш ли да мислиш, че много ми липсват човечета като теб
06 Януари 2012 15:44
Драго, от къде такова самочувствие при тебе бе баче?

При тая реклама, хората от любопитство отварят умотворенията ти.
И аз съм един от тия 300. Но само като видях за какво иде реч, затворих.
06 Януари 2012 16:03
Драгчо, както винаги не отговаряш конкретно на въпроса...предния път, като те питах пак за успехите на Гьонзо в нац. отбор, ти ми пусна статистика на головете му срещу ЦСКА като получиш неудобен въпрос, или не отговаряш, или отиваш да спиш, или почваш да си хвалиш блоКчето ами и преди ти казах: и порносайтовете сигурно се разглеждат от стотици и хиляди хора на ден...това прави ли ги нещо стойностно? а освен графоман си и грандоман
06 Януари 2012 16:07
Драго, от къде такова самочувствие при тебе бе баче?
Ама ти не знаеш ли??? Драго познава Мехмед Ходжов даже
06 Януари 2012 16:36
А бе, нали ви казах да не се хабите, че няма смисъл. Грамофонът им е с една плоча, на която игличката прескача на едно и също място
П.П. Това за блогърите ме разсмя - значи седи си Драгойчо дома и смята на брояча читателите. Е, и?
06 Януари 2012 16:56
Охо, голямо шоО тука!
Аз съм доволен от резултата на МанЮ.
06 Януари 2012 17:33
Точно обратното форцко, седите си вие с барбуков у форумчето и без някой да се интересува от мнението ви за нещо, което изобщо не четете, току опитвате закачки, които няма как да не са на фатмашко ниво. И понеже аз присъствам в този форум само и изключително за доброто на "Левски", редя си мненията от тази гледна точка. В това влиза и реплики срещу въпросната фатмащина. Нищо повече. Пък на брояча, това му е хубавото, може да се гледа през всеки СЕДЕМ часа, но аз го правя през ДВА ПЪТИ ПО СЕДЕМ
06 Януари 2012 18:16
Ако се погледне от ъгъла на психологията някои колеги имат
"Завишена, неадекватна самооценка". Няма да им обяснявам какво точно значи това.
Но ще им дам още едно определение за любимия им отбор.
ОТБОР НА ВСИЧКИ ВЛАСТИ, И РЕПРЕСИРАН ОТ ПРЕДИШНАТА.
Факти бол в подкрепа на тия думи.

А когато извадите от геренката някой играч играещ поне с половината успехи на Митко тогава може да
го коментирате. До тогава тихоооо
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД