:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 558
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" праща защитник в Кипър

Иво Иванов не влиза в сметките на треньорския екип
СНИМКА: ПФК ЛЕВСКИ
Вчера бразилецът Жозе Карлос Ногейра-Жуниор подписа договора си с "Левски", където ще играе до лятото като преотстъпен от "Славия".
Защитникът Иво Иванов не влиза в сметките на треньорския екип на "Левски" и усилено му се търси нов отбор. "Сините" правят опити да пласират бившия национал на кипърския "Неа Саламина". Иванов дойде на "Герена" от "Берое" като голяма надежда, но така и не успя да се наложи в тима. А през есента на 2010 г. си вкара автогол, който изхвърли "Левски" от евротурнирите и оттогава изпадна в немилост.

През миналото лято друг кипърски отбор - "Олимпиакос" (Никозия), искаше да вземе Иванов, но до сделка с "Левски" не се стигна заради дефицита на централни бранители на "Герена". Сега обаче "сините" закрепиха този пост с привличането на Сюлейман Диамутен.

Тимът на "Левски" вече е в България, след като се завърна от втория си подготвителен лагер в Анталия (Тур). До края на седмицата футболистите на треньора Николай Костов ще се готвят в столицата, където в неделя е и контролата с "Локо" (Сф). След нея отборът заминава на лагер в Сандански, където ще остане 3-4 дни.

"Въпреки че се забавихме, мисля че взехме футболисти, които ще ни вдигнат нивото - коментира Костов след връщането от Турция. - Рамос дойде с травма, а и Пинто се контузи на последния мач. Това малко ме притеснява. Диамутен не е в добро физическо състояние, но е много опитен футболист и може да ни е от голяма полза. Надявам се бързо да свикне с отбора. Жозе Жуниор познава добре българското първенство и ще му е лесно".

Според Костов в мачовете от подготовката "Левски" не е играл добре, но по-важното е, че треньорският екип си е извадил поуки от срещите. В първия състав се връщат Стефан Станчев и Даниел Димов, които се сбиха по време на тренировка от първия лагер в Анталия и пропуснаха втория.
13
1153
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
13
 Видими 
16 Февруари 2012 20:40
Един дошъл контузен, друг дошъл се контузил, трети пристигнал в недобро състояние, четвъртият с положителното качество "познава добре А група". Заварените така или иначе "не мо'ат да 'одат".
Лудница сме! Ще мажем всеки противник на филия и ще примляскваме после. Гаранция - Франция!
И да не забравя:
ОТТУК ДО ФИЛИПИНИТЕ - САМО СИНИТЕ!
16 Февруари 2012 20:56
САМО ЛЕВСКИ
16 Февруари 2012 20:58
Точно заради това на зимен трансферен прозорец небива да се вземат повече от двама нови футболисти.Ама като сините бяха сбирщина,сега докато балансират отбора хич няма да е лесно.Нека не очакваме кой знае какво.Нужно е време и що годе спокойствие и резултатите ще дойдат.
16 Февруари 2012 21:56
Натисни тук
16 Февруари 2012 22:23
Е и,Форце?Ти да не изпадаш в temptation,че вашите са капо?
16 Февруари 2012 22:44
Твиреме, успoкой топката, ич не сме tempted за circumcision for free.
16 Февруари 2012 22:49
Ама ти,сериозно ли не си ...
17 Февруари 2012 01:28
Мдам, Левски подписили договор за сътрудничество с турска болница и...толкова му трябва на Форсето да е щастлив. Не знам защо се сещам за една песен на Контрол
"видях аз щастието беше 100-150 кила,
на двора весело квичеше и после скочи в калта"
Съжалявам да го кажа, но какъв е проблема,че е турска? ЦКСА не станаха ли румънски сателит? И какво от това, че работи тясно с румънци?


17 Февруари 2012 09:23
Еййй, един не се намери да каже:"Благодарим ти, Иво!"(Освен за онзи незабравим момент...)
Поредната провалена провинциална проекто-национал надежда.
17 Февруари 2012 09:35
ОТТУК ДО ФИЛИПИНИТЕ - САМО СИНИТЕ!
ей, вие сте като братята македонци бе
17 Февруари 2012 09:37
И какво от това, че работи тясно с румънци?
хмм, ама на тясно с турци , не ви ли е притеснено
17 Февруари 2012 11:12
Пешев, Пасю ракетата къде точна падна, след като го изстреляхте от Панчарево?
А за Иво ме е яд - можеше да се наложи, но онзи автогол явно му натежа. Неприятно е, но може да се случи на всеки, и с това не свършва света. Жалко.
17 Февруари 2012 14:09
не пешев, не ни е притеснено. В случая работим заедно.СЕГА, разбирам откъде идва подигравателния ти тон-вас 25г. ви "работиха на тясно" и се бъркаш, че за същото си говорим. Не бъркай тая работа с оная работа.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД