:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 225
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА отива за 6 дни в Бенгази

"Червените" чакат на проби чичото на звезда от "Барселона"
СНИМКА: СПОРТАЛ
Халфът Георгиан Паун и левият бек Николае Мушат (вляво) пристигнаха вчера в България с настройката, че ще играят в ЦСКА поне до лятото.
Отборът на ЦСКА ще остане общо 6 дни в либийския град Бенгази, стана ясно вчера, след като бе изнесена окончателната програма. Тимът заминава в събота с правителствен самолет, като в групата ще има и представители на българския бизнес, които да проучат възможностите за инвестиции в Либия. Завръщането е в четвъртък вечер.

Всички разходи ще се поемат от двата футболни отбора, с които ЦСКА ще играе приятелски мачове - "Ал Насър" (Бенгази) и "Ал Ахли" (Триполи), а поводът за поканата са празненствата за първата годишнина на революцията в Либия срещу режима на Муамар Кадафи. Българският отбор ще срещне "Ал Насър" в неделя, а с "Ал Ахли" ще играе във вторник.

Вече е сигурно, че за Либия с ЦСКА ще заминат румънците Георгиан Паун и Николае Мушат. Двамата футболисти на "Динамо" пристигнаха вчера в София за проби. Френският защитник Стефан Тико се върна в ЦСКА и ще продължи тестовете си, след като първоначално се бе отказал. Снощи се очакваше още едно изненадващо име - малиеца Сиди Яя Кейта (26 г.), бивш футболист на "Ланс", който е чичо на Сейду Кейта ("Барселона"), макар да е с 6 г. по-малък от него. Той не е играл професионален футбол от 6 месеца.

В групата на ЦСКА обаче няма да е колумбиецът Рикардо Лаборде, но "червените" продължават опитите си да привлекат нападателя от "Анортозис". Президентът на кипърския клуб Какос Савас вече заяви, че Лаборде е непродаваем и е отказал оферта от ЦСКА в размер на 1.2 млн. евро.

Вчера от юридическия отдел на ЦСКА излязоха със становище против решението на БФС да обжалва 3-месечните наказания на уличените в употреба на забранен стимулант Тодор Янчев, Румен Трифонов и Костадин Стоянов и да поиска максимална санкция от 2 г. Според адвокатите БФС няма право да обжалва решение на Дисциплинарната комисия на БОК, а само да го приложи. От ЦСКА приведоха и пример за шотландския футболист Саймън Менсинг ("Хамилтън"), който също дал положителна проба за метилхексанамин, като е наказан само 1 месец за това, а Световната антидопингова агенция (WADA) не го е обжалвала. Затова и от ЦСКА не очакват промяна на 3-месечните наказания на Янчев, Трифонов и Стоянов.
77
1588
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
77
 Видими 
16 Февруари 2012 20:25
Айде, догодина при Уго Чавес. Че Гевара! Венсеремус!
16 Февруари 2012 20:58
Ve, пропуснал си само Патрия о муерте
16 Февруари 2012 21:02
Няма ги червените колеги!Сигурно правят място в музея на соцславата за новата купа "антиКадафи" от Джамахирията...
16 Февруари 2012 21:30
Сега ще се сберат, като им поднеса хубавата новина

Натисни тук

Да живеят боклукчиите, щурмът на революцонерите към зимния дворец в Перник се отлага

И ролята на Мъри Стоилов, в ролята на хонорован патриот не бива да се подценява - той 4 месеца беше в Анортозис и ги разнищи пред нашите купувачи
17 Февруари 2012 07:34
В момента нападателят е под наем до месец май в Анортозис, а колмубийците договарят опциите Лаборде да стартира пролетния дял от първенството в ЦСКА. При отказ от Анортозис, "червените" ще получават наем.

Гърнето пак им подми дупетата с хладка вода.
17 Февруари 2012 07:40
Титан-ите предлагат втори БГ отбор да пътува за Либия, оттам отказват

Искат да пецкат само шунки!
17 Февруари 2012 08:57
"Дано този път ръководството на Динамо ме продаде, защото всеки път, когато ме преотстъпват, после се връщам и отново се оказвам ненужен", добави Паун.
17 Февруари 2012 09:11
Косатка, мноо студено в Разград. Ще изпукате от сняг и студ. Поне отборът ви ви топли сърцето. Думусчиев щял да прави четиристранен турнир с участие на ЦСКА, Динамо Букурещ и Стяуа през другия зимен прозорец в Турция. Награден фонд от 30 000 евро и купа на името на братята. Добра идея! Сблъсък на четирите гранда от двете първенства. Вас изобщо ви няма в списъка.
17 Февруари 2012 09:20
Даскале ,до тогава много време.
Да сте чули Данчо Лечков да е пропищял, че Лудогорец не му е платил за Димо Бакалов, както ЦСКА за четиримата? От Миньор да реват, че Литекс бави парите за Божиков, както ЦСКА за Трифонов. В Стара Загора вече похарчиха кинтите от Левски за Тодор Христов и Иво Иванов, докато в Благоевград заличиха футбола заради пладнешкия грабеж на ЦСКА
17 Февруари 2012 09:33
Косатка, като продадем С.Йовчев, ще се разплатим! Те толкова куц кон, няма друг в първенството!
17 Февруари 2012 09:36
"Червените" чакат на проби чичото на звезда от "Барселона"

Да се смееш ли, да плачеш ли... После сигурно ще дойде братовчеда на зетя на кмета.
Либия? И то по това време - явно са били сигурни, че старта ще бъде отложен?
17 Февруари 2012 09:43
За съжаление в ЦСКА напоследък всички действия и упрсвленски решения са на ръба на закона и ако така продължи а невиждам начин това скоро да се промени просто в един момент винкелите ще настъпят мотиката.Лошото е ,че тя ще удари привържениците, винкела няма как да го заболи
17 Февруари 2012 09:59
Думусчиев щял да прави четиристранен турнир с участие на ЦСКА, Динамо Букурещ и Стяуа през другия зимен прозорец в Турция.

Победителят ще се кичи с "Купа на побратимените отбори" .
17 Февруари 2012 10:07
Един от най-големите митове на левскарската общност е, че ЦСКА ужищожавал другите отбори в България. На подобна измишльотина, водени от емоциите и пристрастията си, могат да вярват само те, не и разумномислещите хора. Истината е много по-различна - ЦСКА досега е помагал на другите клубове да бъдат в по-стабилно финансово състояние. Да, имало е забавяния в плащанията, но да се твърди, че точно в тях се крие причината отделни клубове да не са издържали финансово, е абсолютна фантасмагория. Да не говорим, че през последните години червените са платили най-големите пари за вътрешни трансфери. Като отговорен за финансовото състояние на по-малките отбори в страната по-скоро може да бъде посочен "Левски", тъй като напоследък, водени от алчността и егоизма на Тара, те рядко дават повече от 200 хиляди лв. за играч (като изключим Дембеле), докато ЦСКА направи редица сделки за по около милион - четворката от Сливен, Платини, Делев, за по около половин милион - например Крачунов. Но и от Титан след като се опариха неколкократно, като че ли си взеха поука и надали повече ще се минат да дават щури пари за вътрешни трансфери. На свободния световен и български пазар е пълно със свободни агенти, чиито футболни качества са не по-лоши от тези на играчи, за които български отбори искат луди пари. От тук нататък да му мислят малките тимове как ще продават за милион своите таланти.
17 Февруари 2012 10:32
Ха така,Лайсна!Ти каза самата истина.Ех,след като си настъпил мотиката,но нали успя да я кажеш...
17 Февруари 2012 10:41
Продал, но не получил пари,е къде му е ползата?И ограбените-всички излязоха левскари..Тия приказки за светрото бъдеще ги слушахме когато ни правеха пионери и комсомолци.Сега излиза че око ви няма А група ще фалира.Абе голям стенвестник се опитваш да правиш.
17 Февруари 2012 10:49
Ако някой ми обясни с думи прости, само да не е Лайсната каква е смисълът от всичките тези врътки с колумбиеца за така прокламираното при прогонването на МР "надграждане" ще съм много благодарен.
Натисни тук
17 Февруари 2012 10:50
Фактите са си факти, не рипайте срещу тях, колеги. Не се правя на моралист - ЦСКА е най-големият платец на вътрешния трансферен пазар, въпреки забавянията на траншовете. А вашият Тара цепи на две всяка стотинка, която дава на по-малките клубове в страната. Само си припомнете как прецака Локо Пд за Карвальо. Всъщност, прецака се сам самичък, защото този футболист в момента е един от най-стойностните в страната. Сега Тара навярно дърпа коси - ама късно, чадо.
17 Февруари 2012 10:59
Лайсната
Като отговорен за финансовото състояние на по-малките отбори в страната по-скоро може да бъде посочен "Левски", тъй като напоследък, водени от алчността и егоизма на Тара, те рядко дават повече от 200 хиляди лв. за играч (като изключим Дембеле), докато ЦСКА направи редица сделки за по около милион - четворката от Сливен, Платини, Делев, за по около половин милион - например Крачунов. Но и от Титан след като се опариха неколкократно, като че ли си взеха поука и надали повече ще се минат да дават щури пари за вътрешни трансфери.

Лайсна, това ако ти е възможно, прочети го и се опитай да го разбереш. Успех!
17 Февруари 2012 11:03
Докич, пернишките титани, като типични перничани, си мислат, дека тарикатлъците, минаващи на село (Перник, БФС) че минат и у градо (широкия свят). Това е.
17 Февруари 2012 11:11
Evasion,
изразил съм се много точно, но ако не си разбрал, ще го напиша с думи прости, като за теб. Въпреки забавянията на траншовете, ЦСКА плаща най-големите пари за вътрешни трансфери. През последните години Левски дава по-малко за купуване на футболисти от родни клубове. В този смисъл сините имат по-голяма "вина" за незадоволителното им финансово състояние.

17 Февруари 2012 11:14
Лайсна,
колко платихте на Пирин?

А титаните явно са намерили няква врътка
както с Диого, да вземат някой леф и да му вдигнат цената!
сега повтарят с туй мумше от анортозис!
явно Градев продължава да ги води към непознати висини!!!
17 Февруари 2012 11:26
archi,
колко точно ЦСКА е платил на Пирин, не мога да ти кажа, има данъчни служби, питай тях. Но знам със сигурност, че ЦСКА е най-големият платец на вътрешния трансферен пазар. Знам още, че Тара дава мижави пари на родните клубове за нови играчи. Предполагам, че оттук насетне гърнето и праховеца ще го последват. Впрочем, налице са първите признаци в тази насока - за последната година май единствено Крачунов бе взет за пари.
17 Февруари 2012 11:29
През последните години Левски дава по-малко за купуване на футболисти от родни клубове. В този смисъл сините имат по-голяма "вина" за незадоволителното им финансово състояние.

Браво,Лайсна,знаех си,че си откровен!Ето с тези твои думи ти потвърждаваш,че "Левски" наистина разполага с школа за футболисти.И дава футболисти на по-малките отбори и вклчва в разменни сделки млади футболисти.
Абре приятел,ела да ти дадем членската карта,да похапнеш меню за спортисти,да видиш база на футболна школа и ще можеш да измериш /на крачки или с метър/ пространството на което е разположен ст.Георги Аспарухов.
17 Февруари 2012 11:37
Тънката лайсна
2012-02-17 11:26:06 archi,
колко точно ЦСКА е платил на Пирин, не мога да ти кажа, има данъчни служби, питай тях. Но знам със сигурност, че ЦСКА е най-големият платец на вътрешния трансферен пазар.


и аз съм така Лайсна
Не знам колко, ама ако те интересува питай, но пък знам със сигурност
17 Февруари 2012 11:38
Твирем, че имате нелоша собствена школа - имате, но не може да отречете, че през последните 1-2 години взехте немалко таланти от други български клубове - Пламен Илиев, Акалски, Иво Главата, Милиев, Димов, Старокин, Т. Христов, както момчетата от Пирин. Въпросът е колко плати Тара за тях? Какъв бе приносът на вашия клуб за финансовото състояние на техните доскорошни клубове? Първо, отговорете на тези въпроси, а после съдете ЦСКА.
17 Февруари 2012 11:43
archi,
написал съм "колко точно ЦСКА е платил на Пирин, не мога да ти кажа". Думичката "точно" в случая е много важна. Но съм убеден, че иде реч за много пари за българските стандарти. Само наемът на Делев за един сезон бе толкова, колкото Тара дава за закупуването на български талант.
17 Февруари 2012 12:13
сега повтарят с туй мумше от анортозис!
и сега като се върнат и с няколко либийци.
17 Февруари 2012 12:15
Лайсната
Като отговорен за финансовото състояние на по-малките отбори в страната по-скоро може да бъде посочен "Левски", тъй като напоследък, водени от алчността и егоизма на Тара, те рядко дават повече от 200 хиляди лв. за играч (като изключим Дембеле),

Те това лайсна исках да ми разясниш. Щото от написаното излиза, че за един футболист, за който отбора "Х" има оферти за закупуване за суми напр. от 400 000 или 578 982, "Левски" дава само 199 999,99 и го взима. Как точно става това, би ли бил любезен да ни обясниш? Щото искам да си купя нова кола за 20 000, но давам 4897. Как да убедя собственика да ми я продаде баш на мен?
17 Февруари 2012 12:19
Цялата прогресивна преса дори не е в състояние даже да намали пръщенето на радиоточката Тънка Лайсна, вие се опитвате на форумно ниво


Натисни тук
17 Февруари 2012 12:48
Ако някой ми обясни с думи прости,..

Dokich, май си пропуснал обяснението на тавагишЧ Драгойчев? Той ти го е казал в прав текст- ХонорОваният Мърльо седи зад далаверата. Аз само бих добавил- няма как, обаче, това да стане без намесата и дългата ръка на НСПП.
17 Февруари 2012 13:14
Какъв бе приносът на вашия клуб за финансовото състояние на техните доскорошни клубове? Първо, отговорете на тези въпроси, а после съдете ЦСКА.

Нашият клуб,Лайсна,е професионален и не е благотворителен та да допринася за финансовото състояние на другите клубове.Това в състояние ли си да проумееш и запаметиш?А за взетите футболисти клуба е заплатил толкова колкото са се договорили с клуба продавач.Знам,че това не е ЦСКАрско,но пък при сделка е единствено правилното!
17 Февруари 2012 14:10
SerElias, туй ясно. Без комисиони врътката няма как да стане. Но да "купуваш" играч за който има голяма вероятност да остане до края на сезона "под наем" в същият отбор и после, при първа възможност, още в ранна есен да го шитнеш, най-паче, не ще да е мотивът за "привличането" му да е "надграждане". На пернишките боклукчии игричките с фамилията Бекали им харесаха. И то много. Важното е да се въртят едни пари. Ама дали пък ония от Нион ще продължат да си затварят очите както успешно го прави говеждото БФС питам аз и отговор не чакам.
17 Февруари 2012 14:56
Някой знае ли къде се погуби лайсната?
17 Февруари 2012 15:08
В Либия.
17 Февруари 2012 15:22
Къде се записват за фенската екскурзия до Либия?
17 Февруари 2012 15:49
Тук съм за малко, Evasion,
че купувайте играчи, които струват повече от 200 хил., защо се скъпите? Или ще кажеш, че в Бългаия няма такива?


Като не сте благотворително дружество, какво мрънкяте постоянно по ЦСКА, да не би да желаете ние да сме благотворително дружество? Да, договор има със съответния клуб, забавяния в плащанията също, но в крайна сметка отборите получават онова, за което са се разбрали с нашите собственици. Въпреки врътките, които Титан правят и които аз не одобрявам! Докато Левски изглежда не дава повече от 200 хил.лв. за български футболист!
17 Февруари 2012 16:04
Лайсна, един път стомна за вода, два пъти стомна за вода, па накрая приказката за лъжливото овчарче.
17 Февруари 2012 16:06
Не си ми отговорил на въпроса лайсна!
А за това:
че купувайте играчи, които струват повече от 200 хил., защо се скъпите?

Арш знаеш ли колко струва? За Анисе колко беше приготвил Тонев знаеш ли?
Айде бегай почети туй-онуй, преди да изръсиш поредния бисер
17 Февруари 2012 16:07
Ами и 200 000 лева са много за сегашната родна футболна стока. Както виждаш и отвън никой не е приритал да купува нашенци. Сал ламята Спас дето га го гласеше за някой от грандовете на 4-те най-силни първенства в Европа, Великият анадолски тим Мерсин го взе.
17 Февруари 2012 16:18
Това да си "Кетъринг ЦСКА" АД неможе да остане скрито в Африка...
Натисни тук
Лайсна,мен ще ме вземеш ли за екскурзията до Либия,да четем поезията на Кадафи?
17 Февруари 2012 16:21
Арш не е купен в България, за Анисе Черноморец искаха 300 х. евро, но вие отказахте. Предлагахте по-малко плюс още двама ненужни.

А сега на въпроса ти. Не съм чул напоследък в България да е имало "бой" между клубовете за определен играч. Не си спомням да е имало "наддаване", за което намекваш. Работата е там, че когато клубовете като разберат, че ЦСКА се интересува от техен играч и започват да надуват цената.Затова напоследък титаните се насочиха към вземане на свободни агенти.
17 Февруари 2012 16:27
Ами не дава, радиоточка! Нали това ти обясняват, извинете, се опитват да ти обяснят - по-добре да дават пари за школата. На който не му пука за школата да дава милиони и милиарди. В случая на Цеца думата "дава" да се замени с "обещава". В последствие може да се замени и със "съди".
И като стана дума за даване, мила радиоточка, защо не ни подсетиш за кой точно футболер цеца е дала пари в договорения срок и без скандал?
Забавна статия в 7 дни спорт. Дали автора има основания или е поредния изстрел на световната конспирация срещу червената харизма?
17 Февруари 2012 16:31
Работата е там, че когато клубовете като разберат, че ЦСКА се интересува от техен играч и започват да надуват цената.Затова напоследък титаните се насочиха към вземане на свободни агенти.

Ами който на каквото си е постлал. Правете още тези номера и скоро ще плащате, ох иззвинете, ще обещавате да платите и по 4-5 милиона за български играчи. Като се замисля дали и Селтик няма вече да надува цените като чуе за Цеца...
17 Февруари 2012 16:47
Е това е желязна логика-ЦКСА са единствените, които плащали за играчи в България над 200 хилки, но това, защото клубовете надували цените специално за тях. ЦКСА затова им върти номера(нещо, което Лайсната не одобрява), но пък от друга страна, точно заради това ЦКСА бил отбора с най-голяма заслуга за развитието на други български отбори. Респектиращо Левски са виновни за неразвитието на българския клубен футбол, защото "не давали" повече от 200 хилки за български играчи, а се занимават с школата си.
Уау, ако някой колега му се занимава да събере изказванията на Лайсната в един текст и ги постне, ще разберете защо дълговете на ЦКСА всъщност са актив на клуба, как е откраднат лиценза, защо БФС е говеждо и защо всъщност другите клубове, вместо да се оплакват,че ЦКСА ги завлякло с пари, да си доплатят на свещенните 4 букви.
17 Февруари 2012 16:54
Оставете другото, но предчувствам срам пред либийските другари. Чичо Пенчо не знаел нито едно чуждо име, а и д-р Крайнов няма да се качи на самолета. Пък сме ужким българи, я....
17 Февруари 2012 17:13
Абе лайсна, според теб Батков трябва да даде колкото му поискат, за когото му посочат, без пазарлък, да? Само и само останалите ФК да са добре? Логично, но както обикновено си някъде из паралелните светове
17 Февруари 2012 17:35
Под долната статия някой пита за автора. Според ще да е нашата Лайсна .
Натисни тук
17 Февруари 2012 17:51
Влакът с деньгите напълно отпада. Ще се окаже, че са турските лири на ДПС. Натисни тук
17 Февруари 2012 17:52
Колеги,
постоянно се упражнявате на тема "трансферите в посока ЦСКА и финансовите ни отношения с други клубове", философствате, лепвате ни етикети от рода на "крадци, българоубийци, убийци на българския футбол и други подобни, с две думи, вдигате шум до небесата. Днес съвсем кротко се опитах да повдигна въпроса за вашите трансфери, а се сблъсках с една доста бурна реакция, все едно съм изрекъл нек'ви абсолютни лъжи. Що така, колеги?
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД