:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 484
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Чарлийз Терон
Кийт Ричардс

потвърди, че "Ролинг Стоунс" ще направят турне по повод 50-годишнината от създаването си. Той обаче уточни, че е малко вероятно бандата да успее да се организира преди 2013 г. "Ние просто не сме готови. Смятам, че е по-реалистично да тръгнем на турне през 2013 г. Винаги сме смятали, че "Ролинг Стоунс" е създадена през 1963 г., защото барабанистът Чарли Уотс се присъедини едва през януари. Гледаме на 1962 г. като на годината на зачеването, но раждането беше през 1963 г.", заяви Ричардс пред сп. "Ролинг Стоун".



Чарлийз Терон

е осиновила бебе от мъжки пол и го е нарекла Джаксън, съобщи нейният говорител. Не се съобщава от какъв етнос е детето. То е първо за актрисата, изявявала се и като манекенка, която е родом от Република Южна Африка. Решението да осинови дете Терон взе малко след раздялата с дългогодишния си приятел Стюарт Таунсънд през 2010 г. 36-годишната Чайрлийз Терон е носителка на "Оскар" за най-добра женска роля за филма "Чудовище" (2003).



Полицията в Ню Орлиънс

издаде заповед за арест срещу британския комик Ръсел Бранд, след като в понеделник той хвърлил телефона на фотограф през прозореца. При инцидента Бранд изтръгнал iPhone-а от ръцете на папарака Тимъти Джаксън и го хвърлил срещу близка сграда, съобщава сайтът TMZ. Пред полицията Джаксън заявил, че бил с група фотографи, когато забелязал актьора и започнал да го снима с телефона си от колата. Тогава Бранд го нападнал, като междувременно счупил и стъклото на автомобила.



Колин Фарел

води преговори да изиграе митологичния британски рицар сър Ланселот във фантастика по легендата за крал Артур, съобщават британски медии. През януари киностудиото "Уорнър Брос" се отказа от плановете за филма "Артур и Ланселот" заради затруднения с бюджета, но сега смята да възроди проекта и Фарел има големи шансове да се превъплъти в ролята на най-доверения рицар на крал Артур. Преди това за фаворит за ролята се сочеше Джоел Кинаман.
475
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД