:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Саудитският мюфтия призова да се сринат църквите в Арабския свят

Шейх Абул Азис бин Абдула
Всички църкви на Арабския полуостров трябва да бъдат разрушени, призова великият мюфтия на Саудитска Арабия шейх Абул Азис бин Абдула, цитиран от агенциите. Той отправи този призив по време на среща с представители на кувейтски неправителствени организации. Представители на организация за опазване на ислямското наследство попитали мюфтията какво е неговото мнение за християнските храмове, тъй като в Кувейт имало прекалено много църкви, които не отговаряли на броя на християните в малката държава. Шейх Абул Азис бин Абдула цитирал думите на пророка Мохамед, че на Арабския полуостров има само една религия. А след това заявил, че всички църкви на Арабския полуостров трябва да бъдат разрушени.

Преди около месец парламентарист от Кувейт поиска в Арабския полуостров да бъде прекратено издигането на нови църкви. Досега обаче идеята му не е получила одобрението на други депутати.
22
3092
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
22
 Видими 
19 Март 2012 19:52
Сега пак обяснявайте колко торерантни са тези духовници, и какво мислят за християните!
19 Март 2012 20:27
Нее, тях няма да ги бомбят, те са против руснаците.
19 Март 2012 20:55
Всичко е терорист в Саудитска Арабия, от мюфтията до шейха. Саудитска Арабия е най-големия износител на терористи в света. Изкупили са доста от Америка и не е далече деня, когато американците сами ще берат много ядове със саудитата.
19 Март 2012 20:56
А , този на снимката дали има вид на духовник?
19 Март 2012 21:14
На идиотите-неолиберални "демократизатори", честито и това е само началото ....
19 Март 2012 22:52
Винаги съм твърдял, че Корана е неграмотно преписана и адаптирана книжка, съставена от миризлив бедуин за да обедини в една общност куп други неграмотни миризливци...




19 Март 2012 23:19
По цял свят и във всяка религия се срещат тъпанари и идиоти.
На някои от тях дори им публикуват снимките.....
Жалкото е, че заради такива като него и разни водачи на ирански правителства скоро целия арабски свят ще свети нощем без чужда помощ,при това навсякъде.....само дето хора там няма да могат да стъпят с десетилетия....
19 Март 2012 23:26
че Корана е неграмотно преписана и адаптирана книжка, съставена от миризлив бедуин за да обедини в една общност куп други неграмотни миризливци...
Щото пък други книжки от този жанр са писани от прясно къпани за други прясно окъпани и парфюмирани грамотни люде
19 Март 2012 23:30
не е далече деня, когато американците сами ще берат много ядове със саудитата.


Че те вече не браха ли? Или сами си го направиха - Салама бил Гладен не е ли саудитец?
19 Март 2012 23:32
Има идиоти и то избрани от народа. Волен иска да събаря баня-музей в Бургас още преди да е построена.Патриотично.
19 Март 2012 23:51





Майко мила, ако беше я руския я сръбския патриарх какъв вой щеше да се нададе в За...на Европа.
20 Март 2012 00:19
Тръгва строежът на най-голямата джамия у нас
Натисни тук
20 Март 2012 01:58
Абе дайте оръжие на етиопците и еритрейците и ги оставете да окупират арабският полуостров, хем ще купуваме евтино петрол, хем и ще съборат оная сграда в Мека която според корана не могла да бъде разрушена и всички ще видят че исляма е измислица.
20 Март 2012 02:10
Шейх Абул Азис бин Абдула цитирал думите на пророка Мохамед, че на Арабския полуостров има само една религия. А след това заявил, че всички църкви на Арабския полуостров трябва да бъдат разрушени.

Хууво.
Мое да цитира също думите на пророка Воци че в Европа има само една религия.
И всички джамии в Европа да бъдат разрушени. Всички чалми ще требе да си се върнат в арабскио полукенеф.
Щот в Европа нема да има къде да се дупят .
Веселба.
20 Март 2012 03:47
Християните не са удобни. Виж диви зверове по-бива. Тех можеш да си правиш каквото искаш. Все още се твърди, че мириканците си "патели" от "грешките" си с ислямистите. Не мога да разбера, това някаква извратена форма на Стокхолмски синдром ли е? Те друго искали ама на - то какво се получило На един грабител не му трябват силни държави. Бесни кучета на желязна верига. Това са ислямистите. Държат ги в клетка и пият черната им кръв. Ха са мръднали, ха внос на демокрация.
Доларът е в клинична смърт. САЩ е в ъгъла и хапе за последно. Нема да загинат, но в най-добрия случай ще останат регионален лидер. Нещата са необратими. Това е далеч от "филство" и "фобство". Да четем дружно прясна геополитика!
АЕЦ е възможно най-независимия източник на енергията. Поради дългосрочния цикъл и възможността за запасяване. Особено в светлината на настъпващата ера на електроавтомобилите.
20 Март 2012 04:03
Ти да не си си купил електромобил бе Ники ?
20 Март 2012 11:26
Много добра идея, тогава няма да има никаква пречка да се сринат джамиите в християнския свят.
20 Март 2012 13:22
Тоя брадат чичка разпоредил ли се е какво да се прави с христяните из арабските земи?
20 Март 2012 15:33
Интересно какво ще стане в мюсюлманските страни ако папата направи подобно изявление за джамиите?! Какво ли питам, като знам какво направиха заради едни карикатури на Мохамед!
20 Март 2012 16:45
Най-демократичната система, като тази на Саудитска Арабия, с помощта на САЩ и НАТО, ше възтържествува над целия Арабски свят! А после и на Балканския полуостров, та чак до Виена. И пак българските гяури ще са любимците на "Високата порта", надзиравани бащински от американски генерал-губернатор - тип Уорлик. Ех, какво бъдеще ви чака! Добре, че няма да съм жив!
20 Март 2012 16:51
20 март 2012
Иранският духовен водач, аятолах Али Хаменей, днес предупреди, че страната му ще отговори на всеки удар от страна на САЩ или Израел, предаде АФП.
„Вече казахме, че не създаваме атомни оръжия и не възнамеряваме да правим такива и в бъдеще. Но ако враговете ни нападнат, независимо дали това е САЩ или Израел, ще атакуваме на същото ниво, на което сме ударени”, посочи Хаменей в изявление по телевизията по случай настъпването на иранската Нова година...

20 Март 2012 22:16
Чакаме ирански самолетоносачи в Мексиканскио залив.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД