:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 563
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА би за 5-и път с Младенов

След 1:0 в Севлиево "червените" водят с 8 т. в класирането поне за денонощие
СНИМКА: БГНЕС
С първия си гол за сезона в "А" група Станислав Костов (на преден план) донесе победа за ЦСКА в Севлиево, която може да се окаже много важна в битката за шампионската титла.
Стойчо Младенов спечели и петия шампионатен мач след завръщането си като треньор на ЦСКА. Вчера "червените" спечелиха с минималното, но важно 1:0 срещу "Видима-Раковски" в Севлиево. По този начин отборът събра 54 т. и поне за денонощие води с 8 т. пред следващия в класирането - "Черноморец-Бургас", който играе мача си от 22-рия кръг срещу "Славия" днес, както и останалите конкуренти на върха в "А" група.

Попадението за ЦСКА в Севлиево бе вкарано от Станислав Костов в 54-тата мин. с глава, като това бе добавка след шут на Жуниор Мораеш. Футболистите на гостите пропуснаха още няколко положения, като най-чистото бе на Иван Бандаловски, който от 5-6 метра не улучи вратата.

Бандаловски в този мач не бе с капитанската лента, която отново бе върната на Тодор Янчев. Той се появи в игра за ЦСКА за първи път от 3 декември, след като временно бяха върнати спортните му права до преразглеждането на наказанието за употреба на допинг, което ще се случи на 6 април.

Освен него игра и друг от наказаните - Румен Трифонов, заменил в 18-ата мин. бразилеца Адемар, за когото има съмнение, че е скъсал коленни връзки.

"Няма леки мачове, така ще бъде до края. Момчетата показаха отново мъжество, защото видяхме, че и силичките ни понапуснаха. Трябва да прибавим доста неща, за да подобрим играта си. До почивката ни затрудни много затворената игра на "Видима-Раковски", но през второто полувреме вкарахме гол, който отвори играта. Знаехме, че играчите на съперника ще бъдат пределно мобилизирани, още повече със стимулите, които им бяха обещани", коментира Стойчо Младенов.

Треньорът на "Видима-Раковски" Костадин Ангелов пък заяви: "Държахме се добре срещу ЦСКА, можехме дори и да вкараме, но за пореден път допуснахме глупав гол. Мисля само за предстоящия мач, а не дали ще останем в "А" група."
13
1242
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
13
 Видими 
01 Април 2012 20:21
Тия точки Стойчо Младенов за нищо ги няма...докато се озърнем и станали +8

Борбата за второто място обаче ще бъде жестока...много кандидати...

01 Април 2012 20:28
Победата си е победа, но не бива да се изпада в еуфория - титлата все още е далече. Все пак, не може да не отбележим как Стойчо преобрази състава изстисквайки максимума от всекиго. И ако преди 2 седмици титлата беше мираж, днес тя придоби по-ясни очертания. Но по-трудните мачове предстоят, отборът се нуждае от мощна фенска подкрепа в предстоящите изпитания.
01 Април 2012 20:36
Рутинна победа. Остават още 6 победи от 8 мача.

А дори и младите говеда показаха, че неумеят да губят като старите:
ЦСКА набор 96 победи лесна набор 96 на Герена с 2:1.
Натисни тук
01 Април 2012 20:57
Статистик, нека си припомним, че преди няколко седмици 7 юноши на ЦСКА, набор 96г. напуснаха отбора в посока Разград. Което означава, че школата работи добре, при все тази немотия.
01 Април 2012 21:19
С риск да охладя възторжените писания на горните трима, ще дам и аз своето скромно мнение.

До сега ЦСКА под ръководството на Ст. Младенов игра с отбори от долната половина на таблицата, и следващия мач е такъв, но последен.

Да видим след това

Откритието Карачанаков, днес бе пълна дупка. Явно много си е повярвал. В бъдеще няма да го оставят да си шутка, откъдето си иска и ще бъде пазен повече. Дано стане футболист, а не постоянен посетител на Син Сити



За Твирем от предишната тема, относно Адемар това беше абсолютна подложка, за картон, съдията и фаул не свири, така видял, така не свирил. Не го коментирам, защото след това гледах Нюкасъл - Ливърпул, където английски съдия - Аткинсън свири доста по-зле

Та те така, аз не видях днес Велик ЦСКА срещу изпадащ отбор, дано Стойчо ме опровергае по натам
01 Април 2012 21:40
Цанев,не съм казвал,че нарушение няма.Говорех,че сблъсака бе предотвратим и контузията не е поставена задача.
01 Април 2012 21:53
Цанев,
Лека корекция - играхме още с втория в класирането, Черноморец и с осмия Локо Пд. Освен това победихме може би най-прогресиращият в момента отбор в "А" група - "Берое", който с играта си показа, че може да вземе точки от всекиго. Прав си, че не играем добре, но това е ясно още от първия ни двубой с Черноморец. Пред вид потенциала, с който разполагаме можем да бъдем доволни от представянето на ЦСКА до момента. Нека си припомним още, че Стойчо гради състави, които печелят не толкова с красива и изобретателна игра, колкото с хъс, пресметливост, тактическа дисциплина.
02 Април 2012 10:42
Пестеливо, трудно, контузии, но накрая се помнят само точките и ЦСКА за момента ги събира като мравки. Предполагам със Светкавица ще има още три, но оттам насетне започва интересното.
02 Април 2012 14:45
И предната седмица писах и пак ще се повторя, ако ЦСКА с този състав стане шампион, то Левски,Литекс и особено Лудогорец а защо не и Черноморец трябва да си гризнат топките от яд В момента играем на магия и все пак с тези футболисти това си е направо постижение.Има малко напредък в защитата, в средата рушенето се отдава повече от граденето а в атака ефективността е забележителна, което аз отдавам на луд късмет и слабите отбори с които играхме.Ако довечера зелената и синята лопата си спретнат едно боево реми, като нищо да станем шампиони Тежките мачове тепърва предстоят, но с оглед на това,че през последните мачове Стойчо все пак доби представа за футболистите а и те все пак понатрупаха опит и самочувствие ,няма да падаме всеки мач я Апетита идва с яденето така, че титлата не изглежда съвсем мираж.Жалко ,че онова биче Присо го наказаха повече дори от сиропарите а беше почнал да навлиза в ритъм и е сигурно най-бързия футболист в нашето първенство а това си има своите предимства
02 Април 2012 15:34
Между другото незнам ако ЦСКА с този състав стане шампион е за добро.На пернишките винкели ще им излезе прекалено тънко с един Мораеш и няколко без пари взети от тук от там да станат шампиони, за догодина може да си помислят, че Мораеш може и със юноши старша възраст пак да е шампион
02 Април 2012 16:17
Пешев,здравей,
верни са думите ти,но изглежда точно от това се нуждае нашият футбол?Отбор който от всякъде взима футболисти и не ги плаща,та всички минават през съдебни дела.Отбор който почти нищо не плаща на бюджета,а само разсрочва преди това разсрочени задължения.Отбор на който спортният министър с машинации покри милиони левове дълг.Отбор в който приемането на допинг се издигна до постоянна практика,най - на края да стане шампион на страната.
Щом си харесваме този модел и му се радваме - значи е правилният "наш" модел за първенството ни...
02 Април 2012 17:48
02 Април 2012 18:50
Да, Твирем. Много умустен въпрос Я, да помислим сега- кой има по-голямо право да вдигне купата- голобрадите келеши, на които дори не знаем още имената, на които дадоха душата си на терена /колкото могат-толкоз. Аз поне им благодаря./ или Йовов и Тасевски, щото играят в отбор дето много плаща и всичко им е изрядно. И дали пък не е време, да ги спрем тия пусти мачове и да обяваваме шампиона направо по справка от НАП / е, хайде холан- съгласувана с БФС/?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД