:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 331
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Дон Джонсън в нов сериал по "Евроком"

Евроком

понеделник

20,30



От 16 септември всеки понеделник от 20,30 ч. телевизия "Евроком" ще излъчва серийната екшън-комедия "Неш Бриджис". Във филма участват Дон Джонсън, Чийч Мартин, Ясмин Блийт, Джеф Пери.

Героят на Дон Джонсън Неш Бриджис е супер ченгето на Сан Франциско. В личния му живот обаче има какво да се желае - той има две бивши съпруги, 16-годишна дъщеря, която се нуждае от много внимание, и раздразнителен баща, с когото дели апартамента си. Негов партньор е остроумният Джо Домингес, който трябва да балансира професионалния и личния си живот и дори успява да отдели време за борсовите страници. Като шеф на отряд от най-добрите следователи, Неш Бриджис разчита на своите инстинкти, чувство за хумор и невероятния си чар в борбата с мощни криминални групировки, гангстери, терористи и серийни убийци.



Дон Джонсън е роден на 15 декември 1949 година във Флат Крийк, Мисури. Актьорската си кариера започва, когато спечелва пълна стипендия в университета в Канзас, където учи в продължение на 2 години.

Той е добре познат на телевизионните зрители с ролята си на Сони Крокет в култовия сериал "Маями Вайс". Нещо повече, Дон Джонсън е режисьор на шест от епизодите на сериала. Българските зрители са го гледали и във филмите "Елвис и кралицата на красотата", "Дългото горещо лято" с Ава Гарднър и Джейсън Робърдс, "Момчето и неговото куче", "Харлей Дейвидсън и Малборо Ман", където си партнира с Мики Рурк, "Тенекиената купа", където партнира на Кевин Костнър, Рене Русо и Чийч Марин.
1030
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД