:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 221
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
БАСКЕТБОЛ

Шампионът "Ямболгаз" пада, но печели турнир

Баскетболният шампион "Ямболгаз" спечели турнира, който организира в Ямбол, въпреки че падна в последния мач от "Дарюшафака" (Тур) с 69:71. За домакините най-резултатни бяха Никола Йованович с 21 т. и Ненад Джорич със 17.

Преди това "Ямболгаз" би сборния американски тим "Атлети в действие" и "Керавнос" (Кип). При получилата се "въртележка" ямболци, турците и US тимът имат по 5 т., но домакините са с по-добра точкова разлика. За най-полезен играч в "Ямболгаз" бе определен Ненад Джорич.

Снощи и "Видин" представи своя отбор - в мач с "Левски". В състава има 4-ма нови. Сред тях са Драган Томович и Зоран Зеленович и сърбите в тима стават шестима. През лятото бяха взети още Светослав Боев от "ММ Бийр Черно море" и бившият юноша на клуба Юлиан Колев.

"Спартак" (Пл) също приключи със селекцията. Привлечени са Илиян Йорданов и Пейо Нацкин, които напуснаха фалиралия "Шумен", и центърът Николай Балев, който игра в Турция. Гардът Пламен Христов пък се върна от Нова Зеландия. Спонсор на "Спартак" е българо-френската фирма "Плевен 1999".
470
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД