:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 234
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ПФЛ плаши със спиране на първенството

Професионалната футболна лига (ПФЛ) постави ултиматум към БФС в 3 точки и ако той не бъде изпълнен, заплахата е шампионатът да спре.

ПФЛ изиска кардинални промени в Спортно-техническата, Съдийската и Дисциплинарната комисия и частични в Апелативната. Членовете на комисии да не бъдат назначавани за делегати в шампионатните мачове настояха още от лигата. Самите делегати пък не трябва да са на над 63 г. Ултиматумът има и срок - ако не бъдат изпълнени тези точки след 16 октомври, отборите ще се оттеглят от първенството.

"На 15-и е последната квалификация на националния отбор за годината срещу Андора, не искаме дотогава да се насажда напрежение", обясни избраната дата президентът на ПФЛ Валентин Михов.

Надеждите на Лигата, че исканията им ще бъдат разгледани на Изпълкома на БФС в понеделник, обаче бяха попарени от Иван Славков: "Подобни неща решаваме през зимната пауза, през декември. На тези глупости няма да обръщам внимание. Като определяхме комисиите, нямаше недоволни. Ако не им се играе, да напуснат първенството!"
490
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД