:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 190
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Накратко

Ривалдо няма да дебютира

за "Милан" тази вечер при гостуването на "Модена" заради контузия. Бразилецът може да се появи за "росонерите" в сряда срещу "Ланс" за Шампионската лига. Нападението на "Милан" довечера ще е Йон Дал Томасон-Филипо Индзаги с Руи Коща като офанзивен халф.



Отвличането на вицешефа на "ЛУКойл"

Сергей Кукура е свързано с напускането на Дмитрий Съйчов от "Спартак" (Москва), е версията на руската НТВ. Могъщият бизнесмен бе похитен онзи ден край летище "Внуково", като бе измъкнат от лимузината си от маскирани бандити с автомати. НТВ лансира вариант, според който Кукура ще бъде използван като коз в битката около Съйчов. Още когато играчът напусна "Спартак", основният спонсор на тима - "ЛУКойл", го заплаши с жестоки санкции. Бащата на нападателя бил свързан с могъщи руски олигарси.



"Спортинг" прекрати договора

си с нападателя Марио Жардел. През лятото бразилският голаджия отказа да тренира с тима под предлог, че е крайно депресиран, след като жена му го напусна. Миналата седмица "Спортинг" спря като предупредителна мярка заплатата на Жардел, но той се върна в родината си да види децата си.



Диего Марадона произхождал

от стар хърватски аристократичен род, твърди аржентинският журналист Наржисо Бинаян, виден генеалог в родината си. Според Бинаян е възможно прародител на фамилията Марадона да е пътешественикът Марко Поло.
731
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД