:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 404
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за вторник



Овен

Вторникът е благоприятен за бизнес и обществена дейност. Оптимизмът ви набира скорост. Нови запознанства и удовлетворение от свършена работа ще ви зарадват още от сутринта. Очаквайте обнадеждаващи вести, свързани с материални приходи и среща с високопоставени личности. Вероятно вашата изобретателност ще ви помогне да разрешите спорен делови въпрос. Не налагайте мнението си. Влиянието на звездите ще ви провокира към интелектуални занимания и развлечения. Вечерта се постарайте да не злоупотребявате с търпението на околните, за да не останете соло. Прекалено умни и логични, вие ще получите това, което искате.



Телец

Още от сутринта морална подкрепа на работното ви място ще повиши вярата ви в себе си и приятелите. През деня колегите ще искат от вас повече, отколкото можете да свършите. Не се притеснявайте, ще се справите, но е необходимо да се опитате да бъдете гъвкави към промените. Ще се убедите, че старите подходи вече не дават необходимия резултат. Не слушайте съветите, а се опирайте на собствените си сили. Разкривате възможности, които ще ви помогнат да разрешите деловата си дейност. Не позволявайте никой да ви товари с личните си проблеми. За мнозина вечерта се очертава като светско тържество. Не прекалявайте с алкохола, подбирайте приказките си.



Близнаци

През днешния ден е препоръчително по-малко да си вирите носа и да не се инатите, за да не предизвикате гнева на хора, на които държите. Не се ласкайте от думите на личност, която всъщност търси услуги от вас. Бъдете благодарни, ако получите съвет как да преодолеете конфликтна ситуация. Вашата изобретателност ви помага да разрешите спорен делови въпрос. Не се мъчете да налагате мнението си. Вслушайте се в съветите на другите. Потърсете вината и у себе си. Хората трудно понасят капризите ви. Създавате нови контакти, които са ви от полза. Начинание, което подготвяте от дълго време, тръгва напред. Вечерта се съберете с роднини и решете въпрос, свързан с покупко-продажба.



Рак

Финансовите проблеми днес ще се решават по-лесно от друг път. В бизнеса продължавате успешно да вървите към върха. Можете да постигнете успех с неочаквани идеи. Много вероятно е през днешния ден да направите капитал или да извлечете печалба от чужди грешки, но при положение че действате спокойно. Някакво предложение, което ще получите следобед, ще ви накара да се замислите върху своята бъдеща дейност. След това парите ще ви затрупат. Време е да мислите за реална и щастлива промяна в деловата дейност. Може да очаквате помощ от Овен, Дева и Телец. Напоследък сте увлечени в работа и близките ви се чувстват пренебрегнати.



Лъв

Желанието да сте свободни от лични и делови задачи няма да се осъществи. Не бъдете агресивни с хора от зодии Близнаци, Скорпион и Стрелец в делово отношение. Сдържаността ще ви помогне да не прекъснете много важна партньорска връзка. За сметка на това победите на деловия фронт ще бъдат големи. Вечерта ще сте сред хора, от които ще получите интересна информация за нова дейност. През целия ден оптимизмът и доброто настроение ще ви помогнат да извършите добри дела, от които в крайна сметка ще спечелят не само околните, но и вие самите. Някои представителки на нежния пол ще се явят на коктейл или парти, където ще предизвикат възхищение.



Дева

Днес още веднъж оценете достойнствата на хората, с които работите, и им го кажете. Те не са съвсем дружелюбни към вас. Приспособявайте се към промените около вас. Ако сте на висок пост, не се самозабравяйте. През днешния вторник имате всички предпоставки да успеете в дейността, с която се занимавате. Няма нужда да се доверявате на съвети на колеги. Действайте сами. Не се амбицирайте на всяка цена да постигнете целта, която сте си поставили, а намерете време и за себе си. Очертава се успех за хората на издателската дейност и изкуството. Ангажираните с бизнес да избягват свадите за пари с партньори, близки или съпрузи.



Везни

Не е изключено през днешния вторник представителите на знака твърде често да изпадат в депресивни състояния, защото смятат, че най-близките им ги пренебрегват. Междувременно твърде голяма е вероятността за мнозина неочаквано и за тях да напреднат в службата. Най-вероятно ще напусне началник или конкурент и ще заемат неговото място. Логично ще се подобри и финансовото ви състояние. Късметът ви ще работи без засечка, а в добавка на това ще имате и лека ръка в начинанията си. Вечерта се отдайте на забавления и любов, но бъдете внимателни - това може да спре добрата инерция на професионалния ви възход.



Скорпион

Вторник е добър за професионалните ви изяви и бизнес, макар че още сутринта ще усетите, че звездите не са твърде благосклонни към делата ви. Всичко обаче ще се преобърне към по-добро следобед. Ще се радвате на силна приятелска подкрепа във всичките си начинания. Възможно е да започнете нова любов или да освежите стара връзка. Финансовото ви състояние се подобрява благодарение на роднини. Заловете се със самостоятелни проекти и използвайте цялата си находчивост. Избягвайте да давате пари на заем. При много от дамите от зодията не са изключени здравословни смущения.



Стрелец

Вторникът изостря интуицията и проницателността ви. Целият ден ще мине под знака на блестящи професионални изяви. Мисълта ви ще е насочена към практичното, материалното и финансово изгодното. Нюхът ви за печеливш бизнес ще бъде твърде развит. Здравето ви е отлично, настроението - също и лекотата, с която постигате нещата, ще прави така, че усмивката да не слиза от лицето ви. Късметът ви е по-ярко изразен през първата половина на деня. Пазете се от прекомерни разходи. Към края на деня ще се сблъскате с пречки от интимно естество. Възможно е да приключите стара сантиментална връзка, която усещате, че вече започва да ви пречи.



Козирог

Амбициите ви през днешния ден ще се съсредоточат върху напредък в работата или в сферата, в която се изявявате. Нямате основания за недоволство. Звездните влияния ще способстват да изявите най-добрите черти на вашия знак - оптимизъм, аргументираност, приятелски настроения към хората около вас и, общо взето, ще проявявате сговорчивост. С това ще спечелите уважението и подкрепата на колегите си. Не трябва обаче да се вглъбявате в стратегически планове - оставете ги за по-нататък. Близки приятели ще ви отправят примамливо предложение за свободното време. Приемете го без притеснения - компанията ви е желана.



Водолей

Вашият управител Меркурий ще ви даде доста щедри възможности както за изява, така и за печелене на пари през днешния ден. Едва ли ще се възползвате. Точно тогава, когато се иска да се хвърлите с главата напред, ще останете верни на себе си и ще преценявате и анализирате коя възможност да изберете. Най-вероятно е да пропуснете доста шансове. С това обаче, с което се захванете, ще се справите неочаквано добре. Единственият ви недостатък може да се прояви в работата с хората около вас. Ще бъдете прекалено критични и дори ще имате склонност да раздавате присъди. Ако преодолеете тази ваша пословична отрицателна черта, можете да имате полза.



Риби

В началото на деня звездите ви даряват с радостно настроение и приятни мигове. Като цяло ще отчетете вторник като ден, благоприятен за решаване на служебни проблеми, които зависят от благоволението на началниците ви. Стремежите на тези, които искат да напреднат в областта на духовните науки, няма да дадат очаквания резултат, така че по-добре не се захващайте. Към края на деня може да създадете ползотворни запознанства и връзки. Като хора на живота вие няма да се поколебаете да разтворите пръсти за удоволствия тогава, когато е необходимо. Внимавайте да не станете досадни на близките си с прекалената си загриженост към тях.
2643
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД