:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 48
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

ОЛАФ ще оправя имиджа на Брюксел,

заяви шефът на Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) Джовани Кеслер, цитиран от ИЮ "Обзървър". Това обаче можело да стане само ако "работата на агенцията не се възпрепятства". Кеслер припомни, че основната задача на ОЛАФ е да разследва случаи на измами с парите от ЕС, както и корупцията сред самите еврократи. "През последните години службата разви по-голям капацитет и качества. Ние вече имаме доверието не само на самите институции, но и на хората като цяло - полицията, националните власти и на частните компании", каза той. Италианецът Кеслер пое този пост през февруари м.г. и реорганизира службата, която се състои от 500 души, като се фокусира повече върху разследванията, като един от неговите екипи постоянно провежда вътрешни разследвания в институциите на ЕС.



Един от шефовете на Джей Пи Морган подаде

оставка заради тежките загуби при търговия с деривати на стойност 2 млрд. долара, което разтърси една от най-големите банки в САЩ, съобщи Би Би Си. Главната инвестиционна директорка Ина Дрю се "пенсионира" след повече от 30 години служба в банката, обяви компанията в комюнике, ден след като отчете огромни загуби, за които носи отговорност именно бившата директорка. Анализаторите на финансовия пазар в САЩ твърдят, че редица търговци също може да подадат оставки в близко време. Рейтинговата агенция "Фич" обяви, че понижава оценката на Джей Пи Морган.
693
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД