:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 534
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
СУМО

Аоияма изнемогва срещу елита

Котоошу
Пета загуба от 6 схватки допусна Даниел Иванов-Аоияма на летния сумо турнир за Купата на Императора в Нагоя (Яп). Вчера българският 2-ри маегашира бе избутан от озеки Кисеносато, а днес ще трябва да се изправи срещу последния "голям шампион" от елитната група "саняку" в йерархията - озеки Баруто. В първите 6 дни нашият премери сили с останалите петима "големи шампиони" и с единствения действащ "велик шампион" - йокозуна Хакухо, като успя да надвие само озеки Котошогику.

С актив 1-5 Аоияма е все по-близо до "макекоши" (отрицателен баланс в края на 15-дневната надпревара). Добрата новина за него е, че от утре нататък повече не може да срещне никой от фаворитите и ще има шанс да навакса изоставането си срещу борците от своята черга.

Другият ни представител във висшата дивизия "макуучи" - Калоян Махлянов-Котоошу, пък продължава да трупа победи и вчера постигна четвърта поредна и общо пета. Българският озеки избута секиваке Точиозан и с баланс 5-1 остава на един успех разстояние от лидерите. Непобедени останаха само четирима - Хакухо, Баруто, озеки Харумафуджи и 13-и маегашира Дайдо.
739
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД