:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 54
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Българският

нападател Валери Домовчийски игра 45 минути за втородивизионния "Дуисбург", който падна с 0:4 от "Мюнхен 1860". Бившият играч на "Левски" се появи на терена през втората част.



"Тотнъм"

се разбра с "Манчестър сити" за покупката на Еманюел Адебайор. През миналата година нападателят от Того бе под наем при лондончани, които сега ще платят 6 млн. паунда. Таранът обаче ще получава по-ниска заплата - 70 000 паунда седмично, докато в "Сити" взимаше 160 000 паунда. Адебайор обаче ще получи сериозна сума като бонус при подписване на договора си.



Собственикът

на "Милан" Силвио Берлускони потвърди продажбата на нападателя Златан Ибрахимович и защитника Тиаго Силва на "Пари Сен Жермен" за 65 млн. евро. Агентът на шведа - Марко Райола, обаче бе категоричен, че сделка с французите за клиента му няма. Причината е, че ПСЖ не са приели условията на личните условия на Ибрахимович.



"Ливърпул"

е на път да финализира привличането на първото си ново попълнение това лято - нападателя Фабио Борини от "Рома". Англичаните ще платят 12 млн. евро за италианеца, който е работил заедно с новия мениджър на "Ливърпул" Брендън Роджърс в "Суонзи".



Фабио Капело

поиска 7 млн. евро заплата на година, за да подпише договор за 4 години като селекционер на националния отбор на Русия. Италианският специалист е в Москва за преговори с руския футболен съюз.



Хамит Алтънтоп

напусна "Реал" (М) и подписа договор с турския шампион "Галатасарай". През миналия сезон турчинът записа само 5 мача в Примера дивисион, а треньорът Жозе Моуриньо ясно показа, че няма нужда от неговите услуги. Трансферът на халфа е на стойност 3 млн. евро.



Мачът

за Суперкупата на Италия ще се състои на 11 август в Китай. За трофея ще спорят шампионът "Ювентус" и носителят на Купата на страната "Наполи". Двубоят ще е на Олимпийския стадион в Пекин.
496
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД