:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 190
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Бразилец

започна проби в тима на "Черно море" на лагера в Банско. Халфът Еденилсон Бергонси е на 25 г., висок е 185 см и идва от белгийския "Стандарт" (Лиеж), като в кариерата си е играл още за ФК "Брюксел" (Бел), "Варезе" (Ит) и "Жувентуд" (Бр). Той ще бъде пробван в предстоящите 2 проверки на варненци.



Алжирецът

Хасем Мехди е отказал договор с "Черноморец-Бургас", въпреки че е договорил личните си условия и е преминал успешно медицински прегледи в България. След като се прибрал в родината си, 25-годишният халф се е обадил в клуба и се е отметнал от постигнатото споразумение.



"Берое"

освободи всички играчи, които караха проби в тима. След контролата с "Миньор", загубена с 0:1, треньорът Ивко Ганчев обяви раздялата с Арчи Фатаки, Жером Кисонга и Брадли Диало. Старозагорци продължават да търсят централен нападател и десен бек, като през следващата седмица в тима ще дойдат нови футболисти на проби.



Италианецът

Салваторе Чича бе освободен от "Ботев-Враца". 20-годишният нападател не успя да впечатли треньора Антони Здравков и логично си събра багажа. В близките дни към тима ще се присъедини нов италианец. Чича игра при поражението с 0:1 от "Светкавица" в мач от турнира "Пири къп". С врачани ще продължат да тренират камерунският нападател Чарли Еяна и двама бразилци - защитникът Касио и халфът Аугусто.
574
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД