:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 336
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на "Локо" (Пд) намекна за напускане

СНИМКА: БГНЕС
Емил Велев
Наставникът на "Локо" (Пд) Емил Велев даде явен намек, че може да напусне поста си. Това се случи след загубата с 1:3 в Холандия от "Витес", която костваше отпадането на пловдивчани от II предварителен кръг за Лига Европа с общ резултат 5:7. Велев е готов да продължи работата си само ако през следващата седмица клубът наистина се сдобие с нов собственик и спонсор, а целите останат високи.

"Може да остана, може и да не остана. Винаги съм готов за предизвикателства, но в клуба много драстично се променят нещата, което не е хубаво. Аз съм треньор, който винаги преследва високи цели. Мисля, че с едно-две попълнения могат да се пооправят малко нещата. Но не се знае дали ще има отбор, или няма да има", коментира Велев.

За мача той заяви, че всичко е приключило след втория гол на "Витес", който е паднал точно преди почивката. Иначе Велев остана доволен от представянето на футболистите. Той пусна отбора в почивка до понеделник, когато всички очакват новини за бъдещето на "Локо". Към момента е много вероятно да напуснат Михаил Венков, Тасио и Илиас Кириакидис.

Наставникът на "Витес" Фред Рутен пък специално похвали присъствалите близо 200 привърженици на пловдивския тим за горещата подкрепа и отчете, че при повече късмет съставът му е можел да вкара 5-6 гола.

1
777
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
29 Юли 2012 21:49
Е как тъй , нали уж иде спонсорът Магарешки Натисни тук , лика-прилика с духа и традициите на Локу Не се ли чакат добри заплати от него ? Нима при омразния Коко бяха по-високи ? Ще "сбъдва ли мечти" Магарешки ?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД