:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Лейди Гага

се снима в продължението на филма "Мачете" на Робърт Родригес. Режисьорът изрази в "Туитър" своето възхищение от играта на провокативната певица, определяйки снимките като "страхотни". Първата част на лентата излезе на голям екран през 2010-а. Тя донесе на своите създатели 44 млн. долара при бюджет от 10 млн. Главната роля беше изпълнена от Дани Трехо. В продължението героите се сражават срещу мексикански мафиотски картел.



Джереми Ренър,

чийто най-нов филм "Наследството на Борн" ще излезе по кината у нас в края на август, си призна в шоуто на Джими Кимъл, че веднъж объркал виагра с приспивателно. Звездата трябвало да лети от Лос Анджелис до Лондон и помолил за хапче, което да му помогне да се унесе. Дали му таблетка. Джереми смятал, че гълта хапче "Амбиен", но на практика пиел виагра. "Не само че не мигнах през цялото време, а и не помръднах. Докато ходех към тоалетната, се чувствах унизително", оплака се Ренър.
1
614
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
27 Юли 2012 19:43
Десет милиона и половина да бъдем по-точни беше бюджета на Мачете.Наистина приходите му бяха съвсем малко над 44 млн. но не забравяйте и няколко милиона разходи и за реклама..
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД