:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,691,420
Активни 360
Страници 10,038
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: БОНЧУК АНДОНОВ
Константин Добрев и Любен Панов играят финалния си мач срещу германците Дубс и Хулкрийде в групата +35 г. на европейското първенство по бадминтон за ветерани в "Арена Армеец". Българите загубиха и останаха със сребърни медали. Сребро завоюва също двойката Слънчезар Цанков и Нанко Чорчопов (50+), а Диана Колева (50+) стана шампион в дует със Светлана Зилберман (Изр) и трета на смесени двойки с Пер Джул (Дан). Участваха 650 състезатели от 30 страни, като на 8-те корта в залата се появиха и доста бивши европейски и световни шампиони от Дания, Англия и Швеция.
Втора загуба допусна

"Марек Юнион Ивкони" в приятелския волейболен турнир в Болу (Тур). Миналата вечер българският шампион отстъпи с 2:3 (-23, 24, -22, 17, -11) гейма пред местния "Йенишехир Беледийеси" (Бурса). С най-голям актив за дупничани завърши диагоналът Тодор Вълчев с 23 т., а централният блокировач Костадин Гаджанов добави 15.



Срещу германеца Стив Крьокел

ще се бие в събота професионалният боксьор в тежка категория Спас Генов. През миналата седмица бившият национал аматьор спечели турнира "Бигърс Бетър" в Златни пясъци, като победи по точки всичките си трима съперници и вече има актив 10-0 с 6 нокаута на профиринга.



Надежда за възстановяване

на Рафаел Надал до финала за купа "Дейвис" изрази капитанът на мъжкия национален отбор по тенис на Испания Алекс Кореча. "С Рафа ще сме по-силен отбор и с нетърпение очаквам завръщането му. Всички се надяваме, че ще е здрав", заяви бившият №2 в света, чийто състав ще срещне този на Чехия като гост на твърда настилка в зала на 16-18 ноември. Самият Надал, който заради травми в колената не е играл от "Уимбълдън" през юни, сподели лаконично във "Фейсбук": "Работя с физиото във фитнеса."



38-годишният баскетболист

Рашид Уолсън може да поднови кариерата си в НБА. Американецът, който е шампион в лигата с "Детройт" през 2004 г., се пенсионира през лятото на 2010 г., но в момента тренира с "Ню Йорк" и има вероятност да стартира новия сезон като част от представителния отбор на "бричовете". За 15 г. в НБА Уолъс има средно по 14.6 т. и 6.7 борби за "Вашингтон", "Портланд", "Атланта", "Детройт" и "Бостън".
1104
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД