:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,690,858
Активни 382
Страници 9,476
За един ден 1,302,066

Цветана Пиронкова не взе и сет в Токио

Григор Димитров започва срещу квалификант на тенис турнира в Банкок
Цветана Пиронкова загуби от Луси Шафаржова (Чех) с 4:6, 6:7 (3) и отпадна още на старта на на елитния тенис турнир за жени в Токио (Яп, $2.2 млн.). Със загубата 25-годишната българка сътвори два прецедента в своята кариера - за първи път не преодоля I кръг в японската столица и за първи път не взе сет срещу тази съперничка. В трите предишни срещи с чехкинята пловдивчанката имаше победа и две загуби, като всеки от мачовете бе решен в 3 сета.

Пиронкова имаше да защитава 70 т. от участието си във II кръг в Токио през миналия сезон, затова следващата седмица ще отстъпи с 3-4 позиции в сравнение с 44-тото място, което и тази седмица заема в световната ранглиста. В обновената вчера класация при мъжете пък първата ни ракета Григор Димитров отбеляза прогрес с 3 места до №56 в света - само на 4 позиции от личния си рекорд, който е без аналог в българския мъжки тенис изобщо.

Днес 21-годишният хасковлия ще играе срещу квалификанта Ян Цун-Хуа (Тайв) в I кръг на основната схема в Банкок (Тайл, $551 000). Ако го преодолее, българинът ще срещне почиващия на старта №2 Ришар Гаске (Фр).
533
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД