:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 552
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА прави трети опит за Платини пред БФС

Аспарух Никодимов поканен да се завърне като шеф при "червените"
СНИМКА: CSKA.BG
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов (вдясно) продължава да таи надежда, че ще използва бразилеца Мишел Платини в следващите мачове, а не чак след Нова година.
ЦСКА ще опита отново тази седмица да картотекира бразилеца Мишел Платини в БФС. Това ще е трета постъпка от страна на клуба от началото на месеца, като и този път адвокатите на "червените" са уверени в успеха.

"Оптимисти сме. Документите, внесени в БФС за Платини, са същите, каквито и за останалите играчи. Имаме определена визия, бяхме готови за това развитие. Сега ще внесем отново цялата документация и ще видим последващото решение. Не става въпрос за обжалване", коментира юристът на ЦСКА Кирил Калинков. Той подчерта, че от БФС демонстрират тенденциозно отношение към ЦСКА и намекна, че картотеката на Платини преди дербито с "Лудогорец" щяла да бъде отказана дори и в договора да пишело дата след 1 септември, а не съществуващата (31 август), заради което именно бе постановен отказът.

Калинков заяви също, че ЦСКА е изряден в плащанията към "Черноморец-Бургас" за трансфера на Платини, а всичко останало са били претенции от бургаския клуб, които са спорни. Делото, заведено от бившия треньор на ЦСКА Павел Дочев, още тече, затова не може да се говори за запор и окончателно осъждане на клуба.

Друг бивш наставник на отбора - Аспарух Никодимов, пък може да се върне на работа в ЦСКА. Той е поканен от треньора Стойчо Младенов да стане мениджър. Преди 2 месеца Никодимов бе спряган за член на селекционен комитет и дори назначението му бе анонсирано, но самият той отрече да е давал съгласието си. За последно Паро работи в ЦСКА като треньор - до края на 2001 г., когато бе заменен от Луиджи Симони.

Ремонтът на ст. "Българска армия" пък продължава да върви бавно и с огромно закъснение, което към момента прави невъзможно провеждането на него на неделното домакинство срещу "Етър". Така най-вероятно мачът от 7-ия кръг на А група ще се проведе на ст. "Славия". В ЦСКА под въпрос за мача е румънецът Александру Пакурар, който се контузи при загубата от "Лудогорец". Твърдо няма да играе възстановяващият се от операция Костадин Стоянов.
58
1213
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
58
 Видими 
24 Септември 2012 19:52
Базата Школата
24 Септември 2012 20:44
Ще постна нещо, неоправдаващо никой, дори и бивш играч на ЦСКА:

Вратарят на Монтана Веселин Цветковски бе приет снощи в много тежко състояние в
местната болница. Стражът пострада в 25-ата минута на мача с Черно море, спечелен от тима му с 3:1. Цветковски бе контузен при сблъсък с нападателя Мирослав Манолов, който мина през главата на Веселин, след което вратарят беше откаран с линейка към болницата.

”Това, което направи Мирослав Манолов, е меко казано, идиотизъм. Няма оправдание за неговите действия, Веселин буквално е обезобразен. Победата въобще не ни интересува, колкото състоянието на момчето. Не мога да приема такива неща да се случват на терена”, каза в ефира на ”Канал 3” изпълнителният директор на монтанци Румен Панайотов.

Кметът на Монтана Златко Живков пък призова за сурова санкция за Манолов.
”Брутална постъпка на Манолов. Той мина през главата на Цветковски, след като вратарят ни първи беше овладял топката. Всеки нормален футболист би прескочил легнал вратар, но той не го направи, което не му прави чест. Носът на Веско е счупен, има цепната вежда от коляното на Манолов, както и травми по лицето. Специален екип от хирурзи се грижи за него в Монтана. Момчето беше с комоцио. Родителите и брат му бяха в болницата. Манолов трябва да отсъства от терените толкова време, колкото и Цветковски”, отсече Златко Живков.

Просто нарочно го сгази и го повтори пак в главата. Идиот. И после вкараха ЕДИН гол за 3:1 А дали ще има наказание Впрочем и да има, момчето е в лошо състояние. Дивак!!! Това не е футбол!
24 Септември 2012 21:09
По гонг коментираха Манолов ,че преди две години, пак е предизвика напрежение. Просто бил такъв.
24 Септември 2012 22:10
Аз пък чакам Ильо да дефинира думата клишета.
25 Септември 2012 07:37
Родният футбол е пълен батак, но с изявите си последният мохикан Бербатов принуждава футболна Англия да споменава с добро името на нашата страна. натисни тук
25 Септември 2012 09:30
Лайсна, има и по-сериозни публикации, в които се споменава Бербатов, но като рожба на фалирания от вас Пирин...

Натисни тук
25 Септември 2012 09:44
Всекиму-заслуженото.
Натисни тук
25 Септември 2012 09:49
Пирин не е фалиран от ЦСКА. Много ви се иска армейците да са в основата му, нали обичате да ни приписвате всякакви грехове, но причините бяха съвсем други - неразбирателство между собствениците, съотвено отказ от финансиране.

Като позитивно настроен човек, аз се интересувам от настоящите положителни прояви на Бербатов. Радвам се още, че той е един от малцината, които не цепят басма на БФС, за разлика от повечето фуболни деятели у нас, които са се навели доземи и целуват краката на Боби.
25 Септември 2012 10:02
Докич. Радуканов тръгна от Герена след 3:1 при много солидно назобяване, а първосигналните такъв мач чакат, за да обявят някого за червена легенда. Той съвсем недоказан треньор, който можеше да остави "Металик" извън А група, ако не бяха го сменили. Стойчо дори е по-добър от него

Лайсна, защо не обърна внимание, че аз не съм автор на статията, в която с факти се доказва, че изкуственият отбор е фалирал Пирин?
25 Септември 2012 10:16
Лайсна, що не се спреш за малко? Действително ли не осъзнаваш какви глупости си написал, примерно, в последния си пост? Ако искаш нещо да дискутираш, кажи с какво, по-точно, не си съгласен в посочената от Драгой статия. Не се изказвай като профпредседател за политиката на Партията!
25 Септември 2012 10:21
Вместо да бълваш огън и жупел, пиши по-конкретно.
25 Септември 2012 10:34
Драгой, виж сега. Да "заслужиш" точно сега "реабилитация" в градинкатае = на прословутия лаф. Да си купиш фабрика на 8.9.1944 Не знам нали си го маркирал но когато барабар с наш Гонзо, SerElias ни е заострял на всинца тук Фниманието, че МР и ГИ са абсолютно нефелни и имат още много да учат в занаята, нямам спомен някой да е оспорвал тази констатация, още по-малко аз.
Лайсна, "по-конкретно", Фащаш за ушите препечатката пусната от Драгой и я "разнищваш" пункт по пунт както само ти го умееш
25 Септември 2012 11:32
Отмъщава ли си БФС на ЦСКА? Натисни тук
25 Септември 2012 11:51
Зарковите, т.е. вашите мантри са безчет. Само дето няма доказателства, че ЦСКА е фалирал Пирин. За сметка на това, налице са приказки безчет, досущ като на комсомолско събрание (на партийно не съм бил и не знам как е).
25 Септември 2012 11:57
Лайсна, да ти помогна. Щом като зарковите твърдения са толкова лесни за оборване, вземи го направи поне веднъж и ти. Ей, тъй се процедира Хващаш съответният абзац и срещу него изваждаш съответните доказателства. Факти, обстоятелства, аргументи. Всичко това съответстващо на действащата нормативна уредба. Законите на страната и правилата на БФС.
25 Септември 2012 12:02
[iЗа да не плати за Делев и да открадне Карачанаков, ЦСКА фалира този клуб! И чак днес, когато се появят такива кратки сводки като "Газпром влиза във Витес", разбираме истинските размери на този фалит. Това не е фалит на Пирин, а на "А" група.


Лайсна, аз, а предполагам и повечето колеги тук, нямаме за главна цел да спорим с теб, ти си доказала се радиоточка. Смисълът на подобни препечатки, също и казани истини от първо лице е да се оформя по-вярно обшествено мнение. Колкото до Зарков, той е доказан цекист, но и добър професионалист, който си знае интереса, щом трябва да направи коментар върху неопровеежими факти.
25 Септември 2012 12:05
Докич, когато твърдите, че ЦСКА е фалирал Пирин, вие трябва да посочите доказателства, не да повтаряте до втръсване сините си мантри. Едва тогава бих се съгласил с вас или бих привел доказателства в противовес на вашите. Така правят нормалните хора в нормалните държави.
25 Септември 2012 12:06
Драгой, по - скоро ти си цесекар, отколкото Зарков.
25 Септември 2012 12:19
Лайсната е последният яростен защитник на гърнетата!
25 Септември 2012 12:42
Лайсната е закъснял "позитановец", който си въобразява, че будалка опнентите си, докато изнемогва да защитава с баналности една загубена кауза
25 Септември 2012 12:43
Мейджъра, изобщо не си познал. Отдавна твърдя (от 2 г. насам), но очевидно не си чел, че ЦСКА не е лъжица за устата на гърнетата и сега за пореден път пишеш наизуст.
25 Септември 2012 12:45
Драгойчо, много си зле. Пишеш колко да не заспиш. И си смешен, смешен. Сопри се малко, бре Байко, аман от твоите измишльотини.
25 Септември 2012 12:56
Лайсна, да оставим настрана форумните закачки. Смисълът на препечатки като горната е, поне за мен, не е да кажем очевадно. ПФК ЦСКА ЕАД е бил, е и докато го има е просто програмиран да е родният футболен Франкенщайн. Та, да си дойда на думата. Цесекарите към които предполагам се числиш и ти вместо да губите енергия да защитавате "неудържими каузи" и поемете пътя на Дукла Прага трябва да се хванете за ръце но без гаовци и дучетата и да намерите решение което да позволи на любимият ви клуб да заприлича малко от малко на оригинала в Москва и на комшийската Стяуа. Т.е., клубът от градинката да влезе най-сетне в час с 21 век. Каквото било-било. Както я карате сега единствено живуркате благодарение на влиянието на говедото Боби пред Президента на УЕФА Мишел Платини. Бах ти резила, бах ти чудото. И докога, питам аз и отговор не чакам.
25 Септември 2012 12:58
Dokich, най-накрая дочаках една нормална, човешка приказка!
25 Септември 2012 13:08
Лайсна, цялата енергия насочена към днешният ден.
25 Септември 2012 13:22
.
25 Септември 2012 13:38
Rince,
винаги съм се стремял да бъда обективен по отношение на титаните. Това, че няколко пъти съм написал и добри думи за тях, съвсем не означава, че подкрепям политиката им. За мен в бедна България голям клуб като ЦСКА много, много трудно, може да се издържа от един бизнесмен. Не обичам да се люшкам от осанна до разпни го и обратно, не съм привърженик на крайностите.
25 Септември 2012 14:03
Лайсна, за лъжицата може и да си прав, но не знам защо не си даваш сметка, че всъщност защитаваш, не любимия си клуб, а мутренските похвати на гърнетата? Как титаните да не са виновни за фалита на Пирин! Врътката с Делев забрави ли я? Колко взеха от продажбата му в Турция? Ами за другото орле, дето го продадоха на Ботев? За каква сума изхвърлиха Пирин, помниш ли? Ами за Анусе, колко дадоха? Ами Платини? Черноморец не бяха ли на косъм от фалит? Ами Ботев, колко дължаха на Христолов и за колко изхвърлиха пловдивчаните? Ами т.н. Казанска афера? Тогава се подигравахте на Батков, какъв бил глупак и какви тарикати са гърнетата. Е, сега кой е глупака? Да си чул нещо за т.н. финансов феърплей? За теб не съм сигурен, но титаните явно не са!
Така, че изобщо не пиша наизуст, напротив, бях сигурен, че така ще ми отговориш.
25 Септември 2012 14:07
без гаовци и дучетата и да намерите решение което да позволи на любимият ви клуб да заприлича малко от малко на оригинала в Москва

Докич, как точно си представяш риба да плува без вода? га и дудучето са еманацията на два типа чорбари - единя го играе интелектуалец, просветен демек, а другият олицетворява силата на ал сеска - да се изплюска на аванта където каквото може. Има и трети тип - префинени подлеци, дето плюят най-просташки по отдавна починали хора напр., а после обясняват на наляво и надясно с кой се били видели на панахидите на същите тези хора. Разбира се, от тези три типа има изключения. Колокото да не е без хич.
25 Септември 2012 14:17
Evasion, имаш големи основания да напишеш горното. Същевременно имам доста познати, вкл. и приятели-цесекари които прекрасно си дават сметка, че просто така не може и не бива да се продължава. От друга страна на почти всички от тях им писна агонията. В момента, останали без сили са заели позицията на кибици. Каквото им било писано да стане, да става. Още нещо. Форумите не са представителна извадка на привържениците на футбола у нас. На всичкото отгоре, форум с форум не си приличат. Едно са затворените форуми, само за фенове на клуба, друго са тези на спирт 1 и топспорт, трето на гонг и тукашният. Има и други. Но както каза на последната си пресконференция в България Бербатов "да се оправят".
25 Септември 2012 14:52
Мейджъра, всякакви неща съм чувал за Батков... Например, че финансите на Левски минават през офшорка, в която се въртят престъпни пари, част от които на Майкъл Чорни. Ама като нямам доказателства! В крайна сметка има органи, които трябва да се занимават с проверката на подобни слухове. Въпросът е вършат ли си те работата и ако не, защо?


Колкото до Пирин, чувал съм, че в договора за трансфера на Спас Делев сумата била подправена. Но защо не са сезирани компетентните органи, които да извършат нужните експертизи? Дори да приемем, че е избегнато плащането на част от трансфера, точно това ли е причината за фалита на Пирин? Истината е, че собствениците на Пирин се изпокараха, правиха си мръсно един на друг, първоначално намалиха финансирането, а след това го спряха. И до сега не са се разбрали кой е крив, кой прав.


Колкото до карето от Сливен, мога да ти кажа, че това бе една чудесна сделка за Лечков, но не и за ЦСКА. Използвайки приятелството си с Любо Пенев, той ни пробута четворката (от която единствено Иван Стоянов бе що годе добър играч) срещу "скромните" за българските стандарти 2 милиона лева! Може и със закъснение, но титан се разплатиха с Лечков (странно, какво прави Данчо във футболната централа, след като има две осъдителни присъди, т.е. признат е от съда за престъпник!). Най-странното е, че плюят ЦСКА за значима по обема си сделка, каквато в България изглежда не е имало.


Що се отнася до Анисе, много пъти съм писал, че нямаше да се стигне до скандала, ако БФС не беше приел за нормални договорите за изпитване, сключени от Черноморец с новопривлечените чужди състезатели. Това си бе една голяма врътка, последвана от друга такава.


С две думи, не одобрявам това, че титан сключваха договори за закупуване на футболисти без те да са финансово обезпечени. Но съм и против крайните изхвърляния срещу тях, защото много общини и държавни структури им дължат милиони. Към тах принадлежи община Бургас, съсобственик на Черноморец.
25 Септември 2012 14:55
Тънката лайсна25 Септември 2012 12:05

Докич, когато твърдите, че ЦСКА е фалирал Пирин, вие трябва да посочите доказателства, не да повтаряте до втръсване сините си мантри.

Ето заради такива писаници те обичам,Лайсна!Просто си момче чудо за полемика която всеки застанал срещу теб ще спечели.Някой ден можеби ще разбереш защо.
Нещо което от много време го казват и твърдят много хора,доказват го и журналисти със своите анализи,няма защо да го доказваме отново.
И второ,Лайсна: хайде ти дай тук дефиницията на това каво е мантра.И ако си прав даси вземем бележка и да спрем да те безпокоим.Нали разбираш?Пишеш дефиницията всичко си идва на мястото.
25 Септември 2012 15:00
Твирем, това че някой е написал нещо, а след него сто заинтересовани са го повторили, не означава, че твърдението е вярно. Капиш?
25 Септември 2012 15:02
Отдавна твърдя (от 2 г. насам), но очевидно не си чел, че ЦСКА не е лъжица за устата на гърнетата

Бързо си забравил, как тази пролет хвалеше Титаните, че плащали на НАП. Но простено ти е, те ако теб не заблудят, кой друг?

25 Септември 2012 15:05
Зарков кога се е боядисал на левскар? А аз го мислих за болен чорбар, с леки оранжеви отклонения...
25 Септември 2012 15:12
Лайсна, бях сигурен, че е безсмислено, но все пак опитах!
25 Септември 2012 15:19
Драгойчовците се загрижили за ЦСКА, титаните, нас феновете и т.н. Добронамерени съвети
откъм Подуене се сипят като есенен дъжд. Много трогателно. И колко искрено.
При тях сигурно всичко е ОК та дума не обелват за собственик и отбор.
Алооо, колеги, ние си знаем дереджето. А вие вашето? Смятате ли че агент Борат
ще ви отведе към светли бъднини?
25 Септември 2012 15:27
Мейджъра, ако имаш нещо конкретно, можеш да споделиш. Иначе с общи приказки и заклеймяване, спор не се получава.


Ильо, дава парички и те му целиват ръка. Страх ги е да не стане по-лошо без него! И си трайкат!

25 Септември 2012 15:30
Тука, една лайсна се прави на ощипана момичка що сме "одумвали" це-се-ка-а. Щото е форум!!! Колкото до притесненията защо не сме коментирали Великият ЛЕВСКИ само да кажа. Простено е, има и такива потребители които помнят колкото маймуните. До 3 минути. Тука, такива люти разпри "за" и "против" собственика и начина на управление на ПФК Левски АД е имало в рамките само на един ден и то много, ама много пъти, че ако се съберат всички препирни от началото на СЕГА няма и да са една десетинка. Който не вярва, вади едни 15 лева и се забива в архива
25 Септември 2012 15:33
Айде и другата радиоточка да не остане по-назад. Изобщо не сме се загрижили , напротив обвиняваме ви за мурренски похвати и липса на финансов феърплей, заради което трябваше отдавна да бъдете изхвърлени. Ноо, понеже БФС е говеждо, продължавате осмърдявате и без това достатъчно вмирисаната ни футболна действителност с разни директиви,ревове срещу съдии, срещу комисии, срещу БФС и други Плоски номера от селски вечеринки.
25 Септември 2012 15:41
Драгойчо, "Левски" се пише.
Надявам се че говорите за смешния отбор от кв. Подуене, а не за Апостола.
Много обидни епитети някои подуенци използват във виртуалното пространство.
Маже Големци.
25 Септември 2012 15:53
То и це-се-ка-а е правилното изписване на абревиатурата или оркестъра без име. Ама звучи съвсем наакано Докато за изписването на Великият ЛЕВСКИ, правила бол. По въпроса най-добре, питай наш Джани ако ти стиска , като как е най-точното изписване.
Мейджъра, не вървам чак толкова виртакъл да имат най-активните от лайсните но наистина въпиющата им посредственост могат да откажат и най-търпеливите от нас да влизат във форума.
25 Септември 2012 15:55
Абе, че в момента има един много смешен отбор, има! Кой ли е този отбор?
Последно, че не разбрах, ще ги възраждат ли, ще ги израждат ли, или какво...?
25 Септември 2012 15:59
Мейджъра, възнасят ги
А инак хората какви ги правят някъде из Средиземно море
Нещата по черното тото окончателно са излезли от контрола на ФИФА, УЕФА и националните футболни федерации.
Натисни тук
25 Септември 2012 16:23
Арогантността на драгойчевците край няма. Васил Левски е Великия. А смешното отборче от кв. Подуене, присвоило си
името му и калящо го в Европа е ПФК"левски 1914"АД.

И кой е Джани между впрочем.
25 Септември 2012 16:49
Мале, тия хора никога няма да се научат да пишат конкретно, от тях само общи приказки и заклеймяване. Личи си левскарската школовка.
25 Септември 2012 16:56
Лайсна, ти ли пиле шарено апелираш за "конкретност" Очертаващият се като №1 твой епигон пък въобще не си заслужава чаткането по клавиатурата.
25 Септември 2012 17:06
Еми не виждам да пишете конкретно, чета бла-бла-бла. Така например не разбрах как ЦСКА е фалирал Пирин. Вашият "довод" беше някаква статия от психото ВЗ, на която всички безрезервно трябва да вярваме, щото той бил цесекарин, ааааууууууууууууууууууууу.
25 Септември 2012 17:07
Лайсна, нали искаш конкретика. На ти я
Натисни тук
Не може куцо и сакато минало през градинчока да я кара само на хлебец и шкембе чорба.
25 Септември 2012 17:11
Лайсна, Зарков си е направил труда да изкара фактите, такива каквито са се случили. Теглил е съотвестващи изводи. Приканих те, да ако не се съгласен със съдържанието, абзац по абзац да го обориш. Посочих и начина по който го правят интелигентните виртуали. Ти се направи на дръж ми шапката. Изводите от поведението ти са повече от многозначителни. Голите отричания не вършат работа. Поне в този форум.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД