:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 180
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Световният

шампион по бокс в кат. свръхтежка (версия Световен боксов съвет, WBC) Виталий Кличко (41 г.) опроверга изявлението си отпреди ден, че е приключил своята боксова кариера с боя срещу Мануел Чар (Гер) на 8 септември. "На предизборна обиколка съм из Украйна. За край на кариерата ми не става дума. Извинете, ако недостатъчно съм акцентирал на това на пресконференцията си в "Донецк", написа лидерът на партия "УДАР" в профила си във "Фейсбук".



Единствения

медал за България - бронзов, на европейското първенство по джудо за младежи и девойки в Пореч (Хър) спечели състезателката на "Левски" Бoрислава Дамянова в кат. 44 кг. Пред нея се класираха Ирина Долгова (Рус), и Бетул Айдин (Тур).



Чехия

ще бъде домакин на Евро`14 по бейзбол. Отборите вече ще бъдат разделени на три нива - в "А" ще бъдат най-добрите 10 от последното европейско и те ще се класират по право за следващото; в "Б" (където е България) ще са следващите 12 тима в ранглистата, които ще се борят за две места на финалите на шампионата; а във "В" ще бъдат всички останали състави.
457
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД