:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Сините молят ЕНП да им обръща повече внимание

Лидерът на СДС Емил Кабаиванов е поискал от лидерите на Европейската народна партия (ЕНП) да обръщат повече внимание на десните формации, които са опозиция в своите страни. Признанието направи самият Кабаиванов вчера. Преди дни той бе на среща на световните лидери на партии, членки на Международната християндемократическа народна партия (CDI-IDC) в Рим. СДС е единственият пълноправен член от България на CDI-IDC, което на практика представлява християндемократически интернационал, чийто европейски клон е ЕНП. Кабаиванов отрече да е поставял директно въпроса за привилегированото отношение, на което се радва ГЕРБ от страна на ЕНП. Той обясни, че подобен въпрос е бил поставен и от други десни партии, които също са опозиция в своите държави. Почти от началото на мандата обаче в СДС неофициално коментират, че ЕНП открито предпочита ГЕРБ само защото печели избори. На "Раковски" 134 са недоволни, че европейската десница си затваря очите към някои залитания на премиера Бойко Борисов, които не са в съзвучие с идеологията на десницата.

Кабаиванов заяви, че СДС не подкрепя идеите за облагане с данък на пенсиите, които бяха лансирани преди два дни от средите на ГЕРБ. Според него всяко увеличаване на данъците няма да донесе добър резултат.



3
1004
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
25 Септември 2012 21:24
Късно е, либе, за китка...
Битият - бит, е*аният - е*ан.
26 Септември 2012 00:56
Га гласувахте с комунистите... не мислихте.... Сега се молите...
Ходете се молете на ПЕС.
26 Септември 2012 01:15
Лидерът на СДС Емил Кабаиванов е поискал от лидерите на Европейската народна партия (ЕНП) да обръщат повече внимание на десните формации, които са опозиция в своите страни.


Ами ГРОБ какво е бре момче? За какво са й на ЕНП разни дребни формацийки, един файтон хора?Пък и не ЕНП ще оправя бакиите в Бантустан, нъл тъй?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД