:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,771
Активни 214
Страници 24,405
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Делото срещу медиците ни в Либия ще е около 15 ноември



Очаква се делото срещу българските медици в Либия да бъде около 15 ноември, а точната дата да бъде оповестена след 15 октомври, съобщи министърът на външните работи Соломон Паси вчера, преди да отпътува за Франция. Тези данни не са потвърдени.

По време на еднодневна си визита в Париж се предвижда министър Паси да се срещне с министъра на външните работи на Франция Доминик дьо Вилпен, с делегирания министър по европейските въпроси Ноел Льоноар и с председателя на комисията по външните работи на Националното събрание на Франция Едуар Баладюр.



Ген. Борисов пак ще рита срещу посланик Аск



Главният секретар на МВР Бойко Борисов и посланикът на Швеция у нас Стен Аск отново ще изведат един срещу друг футболните отбори на МВР и дипломати. Мачът ще бъде днес в Пловдив, а събраните средства пак ще отидат за децата на полицаи и пожарникари, загинали по време на служба. Срещата ще се играе на стадион "Христо Ботев" от 19.30 ч. - веднага след официалното закриване на Пловдивския панаир.

След първия мач на МВР срещу дипломатите през юни за децата бяха събрани 32 000 лв., похвалиха се от МВР. Посланик Стен Аск се надява мачовете да се превърнат в традиция и напролет двата отбора отново да застанат един срещу друг.



Спипаха полицай с крадена кола



Криминален полицай от Бургас е бил спипан с краден "Крайслер". От РДВР потвърдиха информацията. Полицаят Николай Георгиев заявил, че това е личният му автомобил. Вътрешна проверка обаче показала, че крайслерът се издирва от Интерпол. Той бил с пренабити номера. От преправените данни на рамата излизало, че такъв автомобил въобще не е произвеждан. Георгиев е уволнен дисциплинарно. Той е бил служител в отдела за борба с кражбите на автомобили. Бургаската преса съобщи вчера, че в РДВР е започнала мащабна проверка от София. Засега се преглеждали делата на Икономическа полиция.



Пак пребиха и ограбиха гърци на магистрала



Въоръжен грабеж на двама гръцки граждани е бил извършен в сряда вечерта на автомагистрала "Тракия", съобщи МВР. Около 21 часа на 3 км след тунел "Траянови врата" в посока Пловдив неизвестни бандити спрели "Фолксваген Пасат". Чужденците са открити в безпомощно състояние в района на пазарджишкото село Славовица. Грабителите изчезнали с автомобила им.
697
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД