:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,002,059
Активни 405
Страници 39,068
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Не може да бъде!

Четиригодишно дете се напило с ракия, четем в "Преса". Хем момиченце. В болницата го отвели двамата му родители, които също били "видимо добре почерпени".

Наистина в основата на педагогиката е личният пример, родителското поведение, чудим се ние на тоз засукан природен феномен.

Вчерашната преса изобилства от подобни невероятни новини. Четем в захлас и препоръчваме и на други. Последният съветски лидер например - Михаил Горбачов, бил по произход македонец! Научаваме това от "Труд", който цитира скопския вестник "Фокус". Кметът на скопската община Карпош - Стевчо Якимовски, го знаел, защото му го бил доверил още като младеж настоящият президент на Македония Георге Иванов. Сигурен източник!

Самият Горбачов едва ли се догажда за това, но никога не е късно да научиш нещо за себе си.

Нашенец пък подкарал кола с олио и вода - това пише в "Новинар". Въпросният Иван Иванов от с. Мадан, Монтанско, купувал употребявано олио, преработвал го в старата си пералня и карал! Излизало му два пъти по-евтино, макар да не ставало лесно и да имало и нужда от някои подобрения. Всичко това Иван правел от недоволство поради високите цени на бензина. Тук също се дивим - наистина доволният човек не би изобретил нищо! Сиромашията е майка на прогреса! От тази гледна точка ни хареса как наблюдател в "Труд" е превел последното хрумване на финансовия министър Дянков за регионалните минимални заплати. "Как да дадем, без да дадем" - звучи този превод на идеите му.

Всичко това е невероятно, но възможно, клатим ние глави. Обаче има нещо, което не може да бъде. То е как в Калофер на местните избори кандидатката на ГЕРБ за кмет взела едва 41 гласа (2%), четем в "24 часа". Тука нещо лъжат. Всички знаем, че ББ, тоест ГЕРБ, бие всички, винаги и навсякъде. На избори, де.

Не, това е безобразие. Не вярваме, възмутени сме и искаме опровержение!
2
1120
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
09 Октомври 2012 20:35
Е това е "Не може да бъде". http://www.youtube.com/watch?v=OKYYiot8-2Q
09 Октомври 2012 23:01
ГЕРБ винаги бие. Много като вас вече плакаха.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД