:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 540
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Реконтра

Има как

Противника го хванаха уроките.
Аз понеже не се интересувам от футбол, нищо не разбирам от футбол, на мач съм бил три пъти в живота си и винаги покрай друго, та да ви кажа как ще се оправи българският футбол. Той сега на нищо не прилича и всеки го ругае, обаче ако нашите футболисти ме послушат, българският футбол ще стане толкова известен, все едно са го застреляли.

Признавам, преди да тръгна да давам акъл, първо поразрових в Интернет, за да разбера как футболен отбор може да победи и, разбира се, открих най-сигурния начин.

Ето новината - футболната федерация на Танзания е наложила глоби от по 500 долара на местните клубове "Янга" и "Симба" с аргумента, че играчите им са правили един на друг магии преди мача. Закономерно мачът е завършил с равен резултат нула на нула, значи магиите са подействали, това е много важна информация, и взаимно са се неутрализирали, което е още по-важна информация.

Добре, обаче какви са тези футболни магии? В Мрежата не пише за танзанийските магически действия, затова порових още и открих, че назначен на щат магьосник ще помага на футболистите от клуб "Москва" на руската столица да печелят победи в бъдещите си двубои на терена. Магът, който се представя с името Бронислав, е бил поканен лично от мениджъра на клуба. Магът Бронислав е казал, че с негова помощ московският клуб ще постигне успехи не само в националния шампионат, но и на международните терени, като за достигането на тези цели ще са му необходими около три години.

За съжаление и Бронислав не разкрива подробности за замислените магически действия, но това не е проблем, запознати сме горе-долу с добрата магьосническа практика, остава само да я пренесем на терена.

Основен вид магия в България е гледането на боб. Значи добре е да се смени системата на игра 4-4-2 със системата гледане на боб - преди всяко полувреме на мача се хвърлят 11 бобени зърна върху зелено сукно с размери половин на един метър и съобразно с това как се разположат зърната върху него, така застават футболистите на терена и не мърдат до края на полувремето. Предполагаемият психологически ефект върху противника ще бъде огромен и победата на нашите лъвове е в кърпа вързана.

Друг магически похват е леенето на куршум. Нещо ми подсказва, че футболистите няма да имат нищо против него, ако куршумът бъде заменен с вино. Ако пък магията бъде подсилена с подходящи мезета и попфолк-ярешко, успехът е гарантиран и още преди края на първото полувреме в магическите действия ще се включат и играчите от противниковия отбор. Как ще се разбере кой е победител? Който падне пиян на терена, губи.

Вуду магията не е разпространена у нас, но това може да се промени. Във футбола вместо да бодат с игли кукли, символизиращи противниковите играчи, нашите футболисти ще бодат с вилици кебапчета, символизиращи волята им за победа.

Накрая нещо много важно - магьосникът. При нас един маг няма да е достатъчен, трябва всичките 11 футболисти от нашия отбор да бъдат подменени с магьосници, за да тръгнат футболните ни неща към добро.

Това е. Следващия път ще ви кажа как да се оправи икономиката ни, от която хептен пък нищо не разбирам...
1257
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД