:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 305
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Ти само ми ела...

В днешно време не е достатъчно да вдигнеш глас в защита на правата си. Трябва да вдигнеш и крак. Ако може два, ако може да има и топка между тях (футболна), още по-добре. Това е изводът от прелета над вчерашните мастилени петна, наречени вестници.

Кой ще те чуе, ако рипаш на жълтите павета за заплата? Най-много някой бакшиш да поздрави майка ти, щот му дишаш въздуха и му задръстваш платното. Обаче ако сриташ премиера по кокалчетата, историята става друга. "Мач вместо стачка", гърми "Стандарт". Учени от обсерваторията в Рожен, взели да измират от глад и викнали Неволята. Неволята им казала: ще ритате! И те предизвикват "тигрите" от Бистрица начело с ББ - да се срещнат на зеления терен. Малей, кво мачле ше стане!!! Верно, очиларковците не могат победят (то не е и редно), ама хайде барем някоя пара да стигне до тях и до науката. Зависи доколко ще се харесат на Първия - само да му дойдат!

"Само не ми идвайте", крещи Велика Британия от страниците на "Телеграф". Та значи, Владетелката на моретата я било страх, че български и румънски прошляци щели да й окупират пазара на труда и затова трескаво обмисля допълнителни мерки срещу нас и комшиите ("Лондон ни тръшна вратата"). 29 млн. нископлатени българи и румънци чакали на Острова. Егати числото - отде толкоз материал бе - 29 млн., кой ги наброи толкоз?! Пък и тука няма пауперизация - хората си лежат на една кълка и разцъкват лихви. Ама и Дянков хубав данък измисли за това наше лихварско общество.

"Минималната пенсия в Гърция - колкото максималната у нас", пише "Преса" и се възмущава, че гърците имали очи да протестират. И прелитащият се чуди защо се бият с полицаите, като могат да викнат премиера си на мач.

Тъй де - човек ако не си знае гражданските приоритети, все ще го тъпчат и ритат и няма да се сети едно мачле да изиграе с когото трябва.
1
1192
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
14 Ноември 2012 14:14
Каквато пресата,такъв и прелета!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД