:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 540
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЛУКойл" тренира два пъти в Подгорица преди мача

Баскетболният шампион на България при мъжете "ЛУКойл Академик" тренира два пъти в зала "Морача" в черногорската столица Подгорица преди днешния мач от група "В" на турнира "Еврокъп" с местния "Будучност". Тимът от Правец пристигна вчера сутринта и треньорът Марин Докузовски го изкара на занимание вечерта в часа на двубоя - 20.30 местно време. Македонският наставник резервира залата и за още една тренировка - тази сутрин от 11 ч., след което е планирал да направи пред своите баскетболисти и видеоразбор на играта на съперника.

Докузовски няма проблеми с контузени в състава и обяви, че целта е да се спечели втора победа в групата след тази на старта в София срещу "Шарлероа" (Бел). Успех би увеличил шансовете на "ЛУКойл" да завърши на едно от първите две места в групата, които дават право на участие във фазата на директните елиминации. След първите мачове "ЛУКойл" и испанският "Билбао" са лидери с по една победа. "Билбао" имаше шанс да запише втора победа още снощи, когато гостува на "Шарлероа".
470
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД