:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 166
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Шефът на полицията в Естония подаде

оставка след скандал с незаконни фишове за глоби за превишена скорост, съобщиха агенциите. Райво Куут бе поредният уволнен заради скандала, който вече коства постовете на други двама полицейски началници. Това стана, след като миналата седмица естонска телевизия разкри, че полицията в източната част на страната е наложила най-малко 180 глоби за превишена скорост от август до декември 2011 г., но данните, отчетени от полицейската апаратура за измерване на скоростта, са били фалшиви и полицаите са знаели това.



Великобритания освободи радикалния

мюсюлмански проповедник Абу Катада от затвора "Лонг Лартин" в Западна Англия, твърди "Скай нюз". В понеделник Специалната комисия по имиграционните жалби на страната постанови, че Абу Катада не може да бъде екстрадиран в Йордания, където е задочно осъден на доживотен затвор за терористична дейност. Решението на комисията е взето въпреки решения на различни съдебни инстанции, включително на Европейския съд за правата на човека, в полза на депортирането му. Фактически комисията одобри доводите на адвокатите на Катада, че в Йордания клиентът им "не може да разчита на справедлив съд". 51-годишният проповедник е смятан за дясната ръка на покойния терорист №1 Осама бин Ладен и един от вдъхновителите на атентатите от 11 септември 2001 г. в САЩ.

1
755
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
14 Ноември 2012 11:05
Още едно доказателство, че демокрацията работи срещу себе си!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД