:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Въпреки жалбите рекламата на цифровизацията ще стартира

Красимир Гергов
Въпреки жалбите скъпата обществена поръчка за рекламиране на цифровизацията на телевизионния ефир за близо 10 милиона лева ще бъде изпълнена от консорциума, класиран на първо място в надпреварата. Вчера Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) разреши на транспортното министерство и TCTV, в който влизат компаниите Пиеро 97" на Красимир Гергов, "Арчър айдиас" и социологическата агенция "Сова 5", да сключат договор.

За популяризацията на цифровизацията сред населението се бориха общо три консорциума - "Макс Информ", "ДВБ-Т Консулт" и TCTV . Отпадналите участници решиха да обжалват пред КЗК избора и така блокираха поръчката. Те бяха недоволни, че офертите им дори не бяха отворени за разглеждане поради пропуски в техническото предложение. "ДВБ-Т Консулт", в който влизат агенция "Аргент" и "Маркет тест", подаде жалба на 22 октомври, а на 24 октомври такава внесе и консорциумът "Макс Информ", в който е "ОМ София" и "Маркет линкс". Поръчката бе обжалвана и от "Грейн адвъртайзинг" на Мартин Батков, който смяташе, че изискванията към участниците са били прекалено високи, но впоследствие тази жалба бе оттеглена.



4
1671
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
20 Ноември 2012 14:26
похарчени залудо пари, с тлъсти проценти комисиона в нечии джобове ...
20 Ноември 2012 18:47
Краси е емблема на захаросаната корупция.
ОГромна и безпардонна
20 Ноември 2012 19:15
Абе от какъв зор държавата трябва да харчи пари да хвали цифровизацията?Това не е ли зор на електронните медии?Или пак бутаме наши кръгове срещу комисиони тлъсти или постни ?Който проси не може да го носи,а който краде не може да го яде - казват народните поговорки , но нашите управляващи Сега и преди,пробват да ги опровергаят. Комисионите са главния порок на днешния наш и чужд капитализъм.
22 Ноември 2012 10:14
„Те бяха недоволни, че офертите им дори не бяха отворени за разглеждане поради пропуски в техническото предложение.”
Така и не се разбира защо е необходима реклама за цифровизация на телевизионния ефир?!?И защо се отпускат такива пари по този случай,защото това определя „нуждата” от ненужната реклама? А тези оплакващи се къде си мислят,че се намират?В България вече втори гл.прокурор ще се назначи след „избори” само с „един явил се кандидат” - оплакващите се нещо са се объркали за това как се правят единодушни избори тук. Това лекенце Кр.Гергов е бил в ДС и естествено е от назначените за „най -предприемачи” ,а разни други така и не разбраха ,че България по време на „прехода” стана правова държава.Четете местни и международни признания за това бе, неграмотници!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД