:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,469
Активни 399
Страници 1,392
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Сюжетна плетеница

Книгите поскъпнаха, но вестниците ни стигат, рече вчера прелитащият, който намери в столичния печат сюжети и за любовни романи, и за трилъри, и за криминалета, и за мелодрами. Ето ви за любов: "Жрици обраха дядо мераклия" ("24 часа"). 81-годишен пенсионер от димитровградското с. Злато поле се раздели с 10 хил. лв. след среднощен флирт с проститутка. Държал парите си в тенджера под леглото. Ненаситен бил за ласки и си взел направо две мургави хетери. Но докато се радвал на едната, другата му отмъкнала тенджерата.

Ето ви и трилър: "Не отрязахме глави, спасихме честта на СДС", казва пред "24 часа" синият активист Борис Марков. Покрай другите се търкулна и главицата на Хубавото Наде. Защо не? И Мария Антоанета е била хубавелка и антипопулист.

Сега пък криминале: "Кекс с кока за 10 бона" ("Стандарт"). Жена омесила кекс със 7 пакетчета кокаин за 10 000 лв. и го пратила на гаджето си и негови съкилийници в Пловдивския затвор. Надзирателите обаче първи го разрязали и само зяносали материала.

"Труд" вади мелодрама направо от Светия синод: "Инокентий се покайва, митрополит Кирил ликвидира разкола". Тия са като добро семейство, където колкото и да се карат, пак се събират в името на общите интереси. И заради децата, разбира се.

Разбира се, драмата върви ръка за ръка с комедията. "Преса" набляга на смешния жанр, като ни съобщава съвсем сериозно: "Делото "САПАРД" да тръгне отново". Така настоява една от кандидатките за главен прокурор Галина Тонева. Хубаво е, че има чувство за хумор, но трябва да се погрижи и за чувството си за мярка, защото ще излезе, че само тя не е разбрала кои са Людмил Стойков и Марио Николов. Те са неуловими герои от жанра фентъзи, който се радва на най-голям успех в съдебните среди.

Пък и тия дни из прокурорските среди е по-важно да знаеш кой е Цацаров...
2
1116
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
27 Ноември 2012 23:02
и само зяносали материала

Има се предвид кекса, предполагам
28 Ноември 2012 12:30
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД